Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Roosa sool
 
Solaris 12. august 2015, kl 13.54
Avastasin kapist paki Rosè soola. Kas seda tarvitatakse nagu ikka, et panen aga veskisse ja jahvatan suvalisele toidule peale? Või on ta mingitsorti kindlate toiduainete maitsestamiseks parim?
 
:-) 12. august 2015, kl 14.47
Google annab palju vastuseid ;)
 
* 12. august 2015, kl 16.09
Pm sobib igaks asjaks, ma juba üksjagu aastaid kasutan ainult roosat soola.
 
mina 12. august 2015, kl 16.21
tean, et ainult külmale roale, sest kuumutades kaovad soolast kasulikud ained....
 
viimasele 12. august 2015, kl 16.28
vaata hinda, vaevalt et keegi seda kartuli keeduveele lisab :)
 
Solaris 12. august 2015, kl 18.06
:-) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Google annab palju vastuseid ;)

No see oli küll tõeline üllatus!

Teistele aitäh. Me jahvatame ikka pannil hautatavale/praetevale/keedetavale kraamile ka veskist soola. Ja aurutatavatele aedviljadele, kõik ju kuumad. Soolsuse annab, aga lisandid muutuvad kuumutades kasutuks?

Kartulivette panen nagunii vaid väikse sutsukese, et rõhku muuta (et nendest kasulikud ained vette ei lahustuks), mitte maitse pärast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!