Kööginõu
Roosa sool
Solaris 12. august 2015, kl 13.54 |
* 12. august 2015, kl 16.09 |
mina 12. august 2015, kl 16.21 |
viimasele 12. august 2015, kl 16.28 |
Solaris 12. august 2015, kl 18.06 |
:-) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Google annab palju vastuseid ;)
No see oli küll tõeline üllatus!
Teistele aitäh. Me jahvatame ikka pannil hautatavale/praetevale/keedetavale kraamile ka veskist soola. Ja aurutatavatele aedviljadele, kõik ju kuumad. Soolsuse annab, aga lisandid muutuvad kuumutades kasutuks?
Kartulivette panen nagunii vaid väikse sutsukese, et rõhku muuta (et nendest kasulikud ained vette ei lahustuks), mitte maitse pärast.
-------------------------------------------------------
> Google annab palju vastuseid ;)
No see oli küll tõeline üllatus!
Teistele aitäh. Me jahvatame ikka pannil hautatavale/praetevale/keedetavale kraamile ka veskist soola. Ja aurutatavatele aedviljadele, kõik ju kuumad. Soolsuse annab, aga lisandid muutuvad kuumutades kasutuks?
Kartulivette panen nagunii vaid väikse sutsukese, et rõhku muuta (et nendest kasulikud ained vette ei lahustuks), mitte maitse pärast.
Lisa postitus