Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
searasv pritsib
 
Marit 17. detsember 2015, kl 12.42
Kas mingit sellist nippi ka on, et searasv praadimisel ehk liha pruunistamisel vähem pritsiks?:) Ärge ainult palun soovitage kasutada õli või võid, sest see konkreetne toit saab kõige parem searasva kasutades.
 
Rasv 17. detsember 2015, kl 13.33
Pritsib kui kaanelt kondensvee piisad pannile kukuvad.Kergita kaas pannilt vertikaal asendis,siis veepiisad jäävad kaane alla,ega kuku pannile.
 
Rasv 17. detsember 2015, kl 13.36
Vabandust ikka horisontaal asendis tuleb kaant kergitada.Veepiisad ei tohi pannile kukkuda.
 
viska 17. detsember 2015, kl 14.41
hea lahmakas jääkülma vett, nii et pann täis on, pole kuhgi aega pritsida.
 
ei saagi ilma pritsimata 17. detsember 2015, kl 16.32
kuumas rasvas aurustuv vesi pritsib. searasvas endas on juba vett, rääkimata tänapäeva soolveega immutatud lihatoodetest.
selliseid sääsevõrgu taolisi kaasi on müüa mis ongi pritsmekaaned.
https://www.google.ee/search?q=pritsmekaitse&tbm=isch
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!