Kööginõu
Panni läbimõõt?
Sirge/kõrge servaga pann 11. detsember 2018, kl 22.03 |
...näib et läbimõõt tuleb võtta sisemisest servast teise sisemise servani...? Mina aru ei saa - segan toitu vaid puulabidatega, kuuma panni külma vee alla ei torka, traatharjaga ei nühi, ja ikka tekivad "augud" põhja peale. Räägitakse et sellega enam süüa teha ei tohi...? Olen lugenud et ainult kõige kallimad on need head pannid, samas ka laidetakse neidsamu. Mul on keraamiline pliit, ja malmpanni ei jaksa niikuinii tõsta ka:-) Kas osta siis igal aastal uus odav pann? Hetkel vaja hautamiseks sellist kõrget ja sirge servaga 6-7cm. Klaaskaaned on ka rasked ja võtavad palju ruumi, õnneks sain kunagi Prismast alumiiniumid, nüüd vist enam ei müüdagi... Vot selline mure siis ongi - kust saada mõistliku hinnaga kaaneta hautamispanni?
pann 13. detsember 2018, kl 00.44 |
tuleb osta raske, sellised peavad kauem vastu. proovi poes panni käes hoida. kui hoida on raske, siis on ta ka hea. kallis kuumakindel pann talub lihtsalt ka mõningat kahvliga torkimist, st on neile perenaistele, kes harjunud vanast ajast kahvliga pannilt kotlette õngitsema või noaga omletti lõikama. ise kasutan keskmise hinnaklassiga panne, liginen neile ainult puidust labidatega ja peavad vastu keskmiselt 8 - 10 aastat. see ka veel, et kuigi lubatud maksimaalne kuumus pannide puhul võib kuni 250 või enam kraadi olla, siis üle 180 ei tasu kuumutada. pann peab kauem vastu ja toit on tervislikum.
pann 13. detsember 2018, kl 00.48 |
algataja 14. detsember 2018, kl 23.00 |
lugeja 07. jaanuar 2019, kl 01.16 |
Otsisin panni keraamilisele pliidile ja leidsin (üllatusena) Magaziini kauplusest. Ukraina toode, nimi oli BIOL, seotud mingi Saksa firmaga. Kui siiani valisin enamasti panni sisepinna järgi- nakkab-ei nakka , siis nüüd vaatan kõigepealt põhja alla. Ostsin sisetunde järgi ja ei kahetse. Julgen soovitada. Diameeter 24.cm, hind 16.90. Parim nendest, mis seni kasutatud.
Lisa postitus