Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Mikrouun
 
Olen mees 01. august 2019, kl 17.11
Vaatsin poes et mikrouunil igast funktsioonid, isegi grillimine. Huvitaks, kas mikrolaineahjuga saab tegelikult ka teha maitsvaid toite ala seapraad, kalatoidud jne elektriahjuga võrreldes või sobib ta ikkagi rohkem poetoidu soendamiseks? :) Huvitaksid reaalsed kogemused, ise olen vähe mikrouuniga kokku puutunud.
 
Laine 19. august 2019, kl 13.20
Vastata võiks Sinu kirjale nii: see, mida mikroahjuga teha kavatsed, see sõltub, kui palju raha sa soovid mikroka ostmiseks kulutada. Kui oled poissmees ja elad üksi, siis oled huvitatud arvatavasti väiksest odavast mikroahjust. Väike odava ahjuga saab toitu soojendada ja grillida, kui ahjul on grill. Samuti on võimalik sellega toitu sulatada ja väikses koguses kartulaid keeta, samuti muna keeta ja küpsetada. Selleks, et päriselt mikrolaineahjus süüa teha on vaja suuremat ja kallimat ahju, mille maht on 28 - 30 liitrit. Sellistel on pöödrõhu funkrsioon, võimas grill ja kahepoolne küpsetuse funktsioon. Nendega saad küpsetada erinevaid kooke, valmistada ahjukartulaid, küpsetada liha, samuti grillida ning ka auruga teha erinevaid roogasid, valik on päris lai. Suur valik on retsepte ja toiduainete kogused kirjas kasutusjuhendis , samuti mida millisel režiimil teha. Kuid vaja on juurde osta teeninduspunktist või mõnest e-poest spetsiaalsed nõud, kui ahjuga kaasas pole..
Selliste mikrolaineahjude hinnad algavad 300 euro lähedalt ja küünivad ikka palju üles poole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!