Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Kuidas saada kena krõbedat ahjukana?
 
16. veebruar 2016, kl 15.01
Head kokandusspetsid,
palun andke nõu, kuidas saada krõbeda ja pruunika kattega ahjukana?
Endal ei õnnestu see mul mingil põhjusel. Aga meesolenditele oleks see maitsvuse ja söögikõlblikkuse märk-!
 
temperatuur 16. veebruar 2016, kl 17.37
proovi kuumema ahjuga
 
njahh 16. veebruar 2016, kl 18.28
Lase grilli alt läbi.
 
:) 16. veebruar 2016, kl 18.36
Isegi kui teen küpsetuskotis, millele paar auku sisse torgatud, läheb ta mul krõbedaks, vahel liigagi. 180-200* juures üle tunni. Aga jah, pane 230* juurde grillima 10-15 minutiks, on krõbe nagu niuhti.
 
16. veebruar 2016, kl 19.26
Tänan vastajaid,
tõepoolest veidi kõrgem temperatuur tagas parema tulemuse!
 
libanōid 16. veebruar 2016, kl 19.29
Ja kui ikka krōbedaks ei lähe, kuigi järgid eelkirjutajate nōuandeid, siis määri kana vōitükiga üle. Vabalt vōid seda poole küpsemise pealt teha vōi küpsemise viimases faasis.
 
omfggmgfm 17. veebruar 2016, kl 12.34
mine guugelda, värdi!!!
 
auguste 17. veebruar 2016, kl 17.25
korge temperatuur jah natuke yle 200
 
kass 17. veebruar 2016, kl 17.27
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!