Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Mulgikapsad
 
Tiiu 30. oktoober 2019, kl 09.38
Palun abi
Keetsin mulgikapsaid ja kuna kapsaid ei pesnud enne siis nüüd sai selgeks et said väga hapud . Kapsas, liha ja aeg raisus. Kas on mingi võimalus hapusust vähendada
kui tead siis anna palun nõu
Sinu abi on väga tähtis sest .................
Tänud ette
 
Ülla-ülla 13. november 2019, kl 16.34
Oleneb, palju sa seda tegid ja palju sul aega on nendega jännata. Mul ema tegi korra ka suure laari liiga haput valmis ja pärast siis riivis värsket kapsast, keetis ära ja segas hulka - pärast hautas koos veel veidike - aga ikkagi kergelt kirju tuli see asi. Ära söödud sai küll.
 
Tiiu 14. november 2019, kl 10.53
Tegingi nii lisasin värsket kapsast ja 1 teelusikatäis suhkrut segasin läbi keetsin seni kuni värske kapsas sai pehmeks ja olid täitsa söödavad. Hapukapsast oli kilo lihakuubikuid /peekon / umbes 800 grammi ja kruupe 1 klaas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!