Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Konserv- või värsked herned
 
Pille 23. veebruar 2016, kl 09.26
Kummad kartulisalatisse paremini sobivad teie arvates? On sel maitse poolest üldse vahet? Pole kunagi teinud värskete hernestega.
 
eiei 23. veebruar 2016, kl 11.08
Pole kunagi teinud värskete hernestega ega ole ka mitte kunagi kuskil juhtunud nägema-sööma värskete hernestega kartulisalatit.
 
kratt 23. veebruar 2016, kl 15.32
Olen teinud värskete hernestega. Huvitav jäi, magusam. Meeldis rohkem kui konservhernestega
 
kodukokk 23. veebruar 2016, kl 23.12
värsketega on kordades parem
 
:) 24. veebruar 2016, kl 02.22
Alati teen külmutatud hernestaga, keedan nii 3-4 minutit läbi. Konservherned ajavad kiiremini pahaks, nagu sibulgi.
 
noo 24. veebruar 2016, kl 09.44
panen nii konservhernest kui ka sibulat ja vähemalt 5 päeva seisab salat ilusti korraliku kaanega nõus külmikus.
rohkem pole vajagi, nagunii saab enne otsa või tüütab ära
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!