Kööginõu
Soolapekk
Dolores 27. oktoober 2020, kl 21.25 |
Mait aga mitte Maltis 27. oktoober 2020, kl 21.38 |
uu 28. oktoober 2020, kl 13.31 |
mis sa tast ikka leotad. aga kui juba jutuks tuli, võiksid öelda, mis "koolkonna" ahjukartuleid teed?
mina, kui teen paksu emaileeritud panniga, hoian kaant peal, kuni kartulid pehmenevad. siis võtan kaane ära ja laon lihaviilud peale. lasen pruunistuda.
õhukese panniga on see häda, et kõik käib liigagi kähku, s.t kartulid kipuvad kuivad jääma.
mina, kui teen paksu emaileeritud panniga, hoian kaant peal, kuni kartulid pehmenevad. siis võtan kaane ära ja laon lihaviilud peale. lasen pruunistuda.
õhukese panniga on see häda, et kõik käib liigagi kähku, s.t kartulid kipuvad kuivad jääma.
Dolores 28. oktoober 2020, kl 22.45 |
sool ja pekk 29. oktoober 2020, kl 08.32 |
uu 29. oktoober 2020, kl 13.25 |
Lisa postitus