Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Probleem Merrild kohviga, läheb tükki koort lisades.
 
Est 07. märts 2021, kl 08.40
Kasutan Jura kohvimasinat, peale Merrild punase kohviubade lisamist aparaati hakkas probleem pihta. Lisan kohvikoort ja kohvi läheb tükki ja üldse kohvi on jube hapu. Alguses arvasin et kohvikoor vanaks läinud, kuigi kuupäev lubas veel kasutada, uue kohvikoorega sama probleem. Kas tegu võib olla ka minu aparaadis, kuna see juba 6a vana, kas Jura vajab mingit eripuhastust peale selle mida aparaat ise nõuab. Tänud.
 
lihtne 07. märts 2021, kl 11.16
proovi teiste ubadega
 
Est 07. märts 2021, kl 14.22
Räägin vahepalaks, võtsin lusikgaga niipalju ubasid välja kuipalju sain, lõpu tolmuimeja peenikese otsaga. Mõtlesin et lasen viimased oad veel kohviks, kohv sai küll lahja, kuid koort lisades tükki enam ei läinud. Mis see siis on, mul normaalse peale kangus keeratud, kas kohvi liiga kange nende ubade jaoks? Proovin pärast samade ubadega ja keeran kanguse lahja peale, vaatab kas asi ubades või oli kotermann aparaadis sees:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!