Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Šampinjonid kasutamine toidus
 
Köögitädi 25. juuli 2021, kl 01.49
Tahaksin teada, kuidas on õige šampinjonid seeni kasutada. Kas te koorite neil pealt selle kübara katte ära või lihtsalt pesete ja kasutate kohe toidu valmistamisel ja mida teete jalaga, kas selle lisate ka toidu hulka või viskate ära. Muidugi toidu tegemisel neid hakitakse jne. Kuid mind huvitab just eeltöö. Poest ostes on nad ilusti karpidesse pakitud ja kuuldavasti kasvatatakse ka ka kasvandustes.
Vahetage kogemusi!
 
seenevana 26. juuli 2021, kl 01.50
kiiresti muutute tädidest preilideni ja vastupidi
 
Köögitädi 26. juuli 2021, kl 03.38
"Seenevana", kui sul midagi targemat kirjutada pole või ei oska, siis pole vaja sul siia lollusi ja "tarkusi" kirjutada, sest need ei aita kedagi.
 
alli 26. juuli 2021, kl 10.12
ei pesta,vaid puhastatakse harja või pintsliga
 
Köögitädi 26. juuli 2021, kl 16.38
Aitäh "Aili", et võtsid vaevaks ja vastasid. Kuid küsin veel, kas peale pühkimise koorid seenekübara ära või asud pärast pühkimidt tükeldama.
Maaks 06. august 2021, kl 14.44
Enda toitudes ja grillil seened alati pestud ja mitte kooritud. Jalg on söödav :-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!