Kööginõu
Šampinjonid kasutamine toidus
Köögpreili 25. juuli 2021, kl 01.50 |
Tahaksin teada, kuidas on õige šampinjonid seeni kasutada. Kas te koorite neil pealt selle kübara katte ära või lihtsalt pesete ja kasutate kohe toidu valmistamisel ja mida teete jalaga, kas selle lisate ka toidu hulka või viskate ära. Muidugi toidu tegemisel neid hakitakse jne. Kuid mind huvitab just eeltöö. Poest ostes on nad ilusti karpidesse pakitud ja kuuldavasti kasvatatakse ka ka kasvandustes.
Vahetage kogemusi!
Vahetage kogemusi!
seenevana 26. juuli 2021, kl 01.47 |
Maaks 06. august 2021, kl 14.48 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 1,627 |
Seda "kunstlikult kasvatatud" asja on katsunud n+1 isikut, seda on tassitud/ ümberpakitud kst. mis kastides/ karpides - isiklikult ilma pesemata/loputamata ei tarbi seeni :-) (ega ühtegi köögivilja)
Samas, kui läheb mingisse hautisesse, kus "keeb" potis 3,5h pole tõesti mitte mingit vahet, kas pesta või mitte.
Samas, kui läheb mingisse hautisesse, kus "keeb" potis 3,5h pole tõesti mitte mingit vahet, kas pesta või mitte.
Lisa postitus