Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Šampinjonid kasutamine toidus
 
Köögpreili 25. juuli 2021, kl 01.50
Tahaksin teada, kuidas on õige šampinjonid seeni kasutada. Kas te koorite neil pealt selle kübara katte ära või lihtsalt pesete ja kasutate kohe toidu valmistamisel ja mida teete jalaga, kas selle lisate ka toidu hulka või viskate ära. Muidugi toidu tegemisel neid hakitakse jne. Kuid mind huvitab just eeltöö. Poest ostes on nad ilusti karpidesse pakitud ja kuuldavasti kasvatatakse ka ka kasvandustes.
Vahetage kogemusi!
 
seenevana 26. juuli 2021, kl 01.47
poes müüdavad šampinjonid on kõik kunstlikult kasvatatud. peale mõne mullaprügi pole midagi muud vaja eemaldada.
Maaks 06. august 2021, kl 14.48
Seda "kunstlikult kasvatatud" asja on katsunud n+1 isikut, seda on tassitud/ ümberpakitud kst. mis kastides/ karpides - isiklikult ilma pesemata/loputamata ei tarbi seeni :-) (ega ühtegi köögivilja)
Samas, kui läheb mingisse hautisesse, kus "keeb" potis 3,5h pole tõesti mitte mingit vahet, kas pesta või mitte.
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!