Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Hakkliha
 
VeryJuicy 27. märts 2018, kl 22.26
Kui te pelmeene teete, palju te pekki sinna sisse panete või olen ainuke ?
 
B? 29. märts 2018, kl 11.13
Miks panna endatehtud pelmeenidesse pekki?
Vōibolla puhas veis jääb liiga kuiv, aga sealihas on rasva küll, pole enam mingit lisapekki vaja.
 
Ülla-ülla 29. märts 2018, kl 13.56
Korra lugesin tipp-kokkade arvamusi hakkliha kohta - need ei ühti - kes soovitab lihast 10% pekki panna, kes 15%. Seda siis praetavale või kotleti-hakklihale. Pelmeeni sisse pane vastavalt oma maitsele, aga päris puhtast taist tuleb sihuke saepuru, mis pole sugugi nii hea maitsega kui segu vähese pekiga - olen proovinud.
 
Maitse asi 10. juuni 2018, kl 23.21
Jumaldan taisest lihast tehtud kotlette. Ōige lihased ja puhta maitsega.
Eriti head on metskitse lihast vōi siis äärmisel juhul loomaliha. Sealihast ja kanalihast nii head ei tule.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!