Kööginõu
Plaadikook moosiga
Kook 12. jaanuar 2012, kl 17.09 |
manni 12. jaanuar 2012, kl 20.26 |
. 12. jaanuar 2012, kl 21.13 |
To . 13. jaanuar 2012, kl 14.06 |
. 13. jaanuar 2012, kl 14.14 |
Kook 14. jaanuar 2012, kl 17.31 |
Tänan, aga ei taha teha enam ühtki purukooki, sest neid juba liiga palju tehtud. Küll kookoshelvestega, müslide ja kaerahelvestega, küll võiga ja tuhksuhkruga segatuna, küll suhkru ning igasuguste jahude ja muude lisanditega.
Rullbiskviiti teen harva, sest mune pole alati jalaga segada:)
Toormoosid lähevad vahukoore-biskviittordile paremini, aga mul just vaja keedumoose kasutada, miskit huvitavat?
Rullbiskviiti teen harva, sest mune pole alati jalaga segada:)
Toormoosid lähevad vahukoore-biskviittordile paremini, aga mul just vaja keedumoose kasutada, miskit huvitavat?
kasutan nii 14. jaanuar 2012, kl 22.11 |
mann 17. jaanuar 2012, kl 22.44 |
ei lähe päris teemasse 19. jaanuar 2012, kl 15.06 |
minu meelest on tavaline moos purukoogiks liiga magus. arvan,et purukoogile sobiks suht hapu moos. jõhkralt hea purukoogi saab ploomidega, isegi talviste poeploomidega. see on ikka nii jõhkralt hea, et ajudele hakkab. moosiga teeks moosipirukaid või saiakesi või kombineerida seda kisselliks.
k 20. jaanuar 2012, kl 10.54 |
Aga mina paluks just kõige tavalisema purukoogi retsepti, vähemalt tegemisõpetust. Just puru-osa. Ma hakin selle jahu-suhkru-või umbes hernesuurusteks tükkideks, panen koogile ja... ahjust tuleb välja TÄIESTI sulanud pealiskattega, überrasvane asjandus. No ei jää minul see kate kena tükiline ja kõva:( Kas puru tuleb alles kuskil lõpupoole panna? Siiani olen alati kõik korraga ahjupannud. Kas põhjaks sobib VAID mure (liiva) taigen?
Tänan abilisi!
Tänan abilisi!
q 20. jaanuar 2012, kl 12.48 |
vaata sille toidublogist häid purukooke. Tema soovitatud puru olengi mina teinud:
Puru:
1,5 dl jahu
4 spl suhkrut
70 g võid
1 tl vaniljesuhkrut
Antud koostisained töödelda käte abil purutaoliseks massiks.
Küpsetada 200 kraadise ahju keskmises vahes kuni on pealt ja alt kuldpruunika jumega (20-30 min).
See on kergelt valmiv lihtne kook!
Puru:
1,5 dl jahu
4 spl suhkrut
70 g võid
1 tl vaniljesuhkrut
Antud koostisained töödelda käte abil purutaoliseks massiks.
Küpsetada 200 kraadise ahju keskmises vahes kuni on pealt ja alt kuldpruunika jumega (20-30 min).
See on kergelt valmiv lihtne kook!
see 20. jaanuar 2012, kl 13.07 |
100 g võid
2 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
2,5 dl jahu
retseptis on soovitatud mikseriga taignakonksudega segasa, mina segan niisama näppudega mudides. puru pannakse kohe alguses toorele koogile, midagi halba ei juhtu. ja põhjaks sobib pärmitaigen. sellest purukogusest piisab täpselt ühele ahjuplaaditäiele.
2 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
2,5 dl jahu
retseptis on soovitatud mikseriga taignakonksudega segasa, mina segan niisama näppudega mudides. puru pannakse kohe alguses toorele koogile, midagi halba ei juhtu. ja põhjaks sobib pärmitaigen. sellest purukogusest piisab täpselt ühele ahjuplaaditäiele.
vanaema 26. jaanuar 2012, kl 10.51 |
kodune jogurt 27. jaanuar 2012, kl 21.34 |
Jaanus Nisu 21. veebruar 2019, kl 19.01 |
naljakas 26. veebruar 2019, kl 04.30 |
Sulev Tiks 30. märts 2019, kl 20.47 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 4 |
Lisa postitus