Kööginõu
kaerakile valmistamine
kaer 23. mai 2010, kl 12.48 |
Naks 23. mai 2010, kl 13.07 |
kaer 23. mai 2010, kl 16.30 |
Naks 23. mai 2010, kl 18.17 |
pliks 24. mai 2010, kl 08.36 |
kasutan tavalist sooja kraanivett ja tavaliselt panene pärnu leiba. aga ka musat leivaga on hää tulnud.
kõik helbed ei sobi. olen kasutanud kõige tavalisemaid suuri ja ,vist on veskimati. ostan Aja O poest. ei ole õnnestunud paaril korral, kui on olnud peened.
soe koht peab olema kindlasti.
peab ikka ise ka laari hapnema panema:)
kõik helbed ei sobi. olen kasutanud kõige tavalisemaid suuri ja ,vist on veskimati. ostan Aja O poest. ei ole õnnestunud paaril korral, kui on olnud peened.
soe koht peab olema kindlasti.
peab ikka ise ka laari hapnema panema:)
* 25. mai 2010, kl 15.51 |
Just 26. mai 2010, kl 09.11 |
kaer on kasulik 26. mai 2010, kl 09.25 |
Enne kui siin fui ja vastik ütlete, proovige nt Stockmannis müüdavat YOSA hapendatud kaera "jogurtit" (mujal pole Eestis müügil näinud). Need on ropult kallid (2*125g 30eek) aga väga maitsvad (erinevate marjade ja puuviljadega). Lett on tihtilugu täiesti tühjaks ostetud.
http://www.bioferme.fi/index.php?id=15
Proovige ja saate äkki oma suurest lapsepõlvetraumast üle.
Kuna ma ise piimatooteid enam ei talu siis leidsin läbi selle YOSA jogurti tee kaerakileni. Kodus tehes tuleb kordades odavam, kasulikum (ilma liigse suhkruta) ja väga maitsev (kasutades oma aia marju, mett vms).
http://www.bioferme.fi/index.php?id=15
Proovige ja saate äkki oma suurest lapsepõlvetraumast üle.
Kuna ma ise piimatooteid enam ei talu siis leidsin läbi selle YOSA jogurti tee kaerakileni. Kodus tehes tuleb kordades odavam, kasulikum (ilma liigse suhkruta) ja väga maitsev (kasutades oma aia marju, mett vms).
* 26. mai 2010, kl 09.29 |
pliks 26. mai 2010, kl 11.55 |
:D 25. november 2013, kl 21.30 |
pipilotti 02. detsember 2013, kl 21.47 |
Head kaevurite päeva teilegi, jah 3 kuud hiljem ;)
Aga aastaringselt ikkagi huvitab mind see kaerakile.
Kaevuritel oli see _spaghetti carbonara_ lõunasöögiks.
Aga kaerakile?! On sellele õudusele mingi loogiline seletus?
Kuidas niisugune asi üldse meie menüüsse sattus?
Kas keegi, räpakad nagu oldi, unustas juuretise kuhugi,
ja kääris kõik see see ümbrus, ja miski jäi meelde,
või on sel ka mingi ratsionaalne seletus?
Kaer maitseb ka toorelt hea, milleks hapendada?
Aga aastaringselt ikkagi huvitab mind see kaerakile.
Kaevuritel oli see _spaghetti carbonara_ lõunasöögiks.
Aga kaerakile?! On sellele õudusele mingi loogiline seletus?
Kuidas niisugune asi üldse meie menüüsse sattus?
Kas keegi, räpakad nagu oldi, unustas juuretise kuhugi,
ja kääris kõik see see ümbrus, ja miski jäi meelde,
või on sel ka mingi ratsionaalne seletus?
Kaer maitseb ka toorelt hea, milleks hapendada?
Jussuf 18. juuni 2023, kl 16.56 |
Lisa postitus