Kööginõu
kaalujälgija maius
maiasmokk 18. oktoober 2001, kl 16.33 |
kokatädi 18. oktoober 2001, kl 22.35 |
kokatädi 18. oktoober 2001, kl 22.42 |
...mannetus juhtus vahepeal;)
kypsised purustada, lisada sulavôi ja kaneel, segada ja suruda lahtikäiva koogivormi pôhjale. kypseta 10 min 175 kraadi juures
1,5 dl rasvata kohupiima (Pagari kohupiim tuubis)
2 muna
0,5 dl suhkrut
sega ained kokku, vala eelkypsetatud pôhjale ja pane veel 10 min ahju. 10 min pärast vôta välja ja jäta jahtuma, ahi lylita 225 peale.
2 dl hapukoort
2 tl vanillisuhkrut
sega ained kokku ja määri koogile. Pane veel 5 minutiks kuuma ahju, et pruunistuks.
Serveeri järgmisel päeval kui kook on yleöö kylmikus olnud.
Nami!
suhkru vôid osaliselt asendada suhkruasendajaga ja hapukoore nôrutatud maitsestamata rasvatu jogusrtiga, ei halvenda oluliselt tulemus!
kypsised purustada, lisada sulavôi ja kaneel, segada ja suruda lahtikäiva koogivormi pôhjale. kypseta 10 min 175 kraadi juures
1,5 dl rasvata kohupiima (Pagari kohupiim tuubis)
2 muna
0,5 dl suhkrut
sega ained kokku, vala eelkypsetatud pôhjale ja pane veel 10 min ahju. 10 min pärast vôta välja ja jäta jahtuma, ahi lylita 225 peale.
2 dl hapukoort
2 tl vanillisuhkrut
sega ained kokku ja määri koogile. Pane veel 5 minutiks kuuma ahju, et pruunistuks.
Serveeri järgmisel päeval kui kook on yleöö kylmikus olnud.
Nami!
suhkru vôid osaliselt asendada suhkruasendajaga ja hapukoore nôrutatud maitsestamata rasvatu jogusrtiga, ei halvenda oluliselt tulemus!
kokatädi 18. oktoober 2001, kl 22.52 |
Inglikook
10 tk, 1 tk 139 kcal
40 g jahu
40 g tärklist
8 munavalget
225 g suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
kaunistamiseks 6 spl apelsinivaapa (vôib osta poest ¨^oi ise valmistda)
Vahusta munavalged kausis tihedaks vahuks ja mikserda vähehaaval sisse suhkur kunisaad tiheda ja läikiva vahu. Sega eelnevalt jahu ja tärklis ning ettevaatlikult tôstes tainast sôelu juurde jahusegu. Pane taigen vormi (soovitavalt rôngasvorm) tasanda pind ja kypseta 180 kraadi juures 45 min. Jahtunud kook kaunista glasuuriga (vôi ainult paari tl tuhksuhkruga)
Nipp: ära kuuma kooki yrita vormit välja saada, keera ahjust välja¨^oetud kook koos vormiga kummuli koogialusel, natukese aja pärast lööb kook vormi kyljest ise lahti
10 tk, 1 tk 139 kcal
40 g jahu
40 g tärklist
8 munavalget
225 g suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
kaunistamiseks 6 spl apelsinivaapa (vôib osta poest ¨^oi ise valmistda)
Vahusta munavalged kausis tihedaks vahuks ja mikserda vähehaaval sisse suhkur kunisaad tiheda ja läikiva vahu. Sega eelnevalt jahu ja tärklis ning ettevaatlikult tôstes tainast sôelu juurde jahusegu. Pane taigen vormi (soovitavalt rôngasvorm) tasanda pind ja kypseta 180 kraadi juures 45 min. Jahtunud kook kaunista glasuuriga (vôi ainult paari tl tuhksuhkruga)
Nipp: ära kuuma kooki yrita vormit välja saada, keera ahjust välja¨^oetud kook koos vormiga kummuli koogialusel, natukese aja pärast lööb kook vormi kyljest ise lahti
Ave 19. oktoober 2001, kl 10.03 |
informaator 24. oktoober 2001, kl 15.13 |
ullike 25. oktoober 2001, kl 11.50 |
veel yks kokatadi 25. oktoober 2001, kl 12.02 |
Mariliisa 30. oktoober 2001, kl 12.59 |
Minu lemmik magustoit jogurtitarretis:
1 liiter karamellijogurtit (vist2%)
zelatiini
suhkruasendajat
vanillisuhkrut
sidrunimahla
Teen nagu tarretist ikka, panen suurde ahjuplaadi vormi ja lasen tarretuda.
Jagan 16 tükiks ja iga tükk annab 1 punkti.
Suure näljaga (töölt koju tulles) on kohe hea võtta ja säilib külmikus tükk aega
(NB! kui võtta rasvata jogurt, saab veel vähem punkte-lõigata 10 tükiks ja iga tükk 1 punkt)
1 liiter karamellijogurtit (vist2%)
zelatiini
suhkruasendajat
vanillisuhkrut
sidrunimahla
Teen nagu tarretist ikka, panen suurde ahjuplaadi vormi ja lasen tarretuda.
Jagan 16 tükiks ja iga tükk annab 1 punkti.
Suure näljaga (töölt koju tulles) on kohe hea võtta ja säilib külmikus tükk aega
(NB! kui võtta rasvata jogurt, saab veel vähem punkte-lõigata 10 tükiks ja iga tükk 1 punkt)
huva nõu 09. november 2001, kl 10.45 |
Ullike
paksuk ei tee otseselt miski jahu jne
vales koguses ja vales proportsioonis pävam(nädala) menüü - vot see on see mis paksuks teeb
kui istud päevad otsa töölaua taga ja siis virutad korraliku lõunasöögi sinna vahele - ja istud ju jälle edasi
ja siis lähed koju või sõpradega välja sööma
virutad jälle korraliku kõhutäie - kui sõpradega väljas siis ka portusu alkohoolseid kaloreid ja istud jälle - muidugi kui just ei järgne mingi tantsumaraton, mis vee välja võtab...
paksuk ei tee otseselt miski jahu jne
vales koguses ja vales proportsioonis pävam(nädala) menüü - vot see on see mis paksuks teeb
kui istud päevad otsa töölaua taga ja siis virutad korraliku lõunasöögi sinna vahele - ja istud ju jälle edasi
ja siis lähed koju või sõpradega välja sööma
virutad jälle korraliku kõhutäie - kui sõpradega väljas siis ka portusu alkohoolseid kaloreid ja istud jälle - muidugi kui just ei järgne mingi tantsumaraton, mis vee välja võtab...
Lisa postitus