Kööginõu
plov
mina 31. oktoober 2001, kl 11.31 |
Iti 31. oktoober 2001, kl 12.30 |
rekka 31. oktoober 2001, kl 22.28 |
Minu teada on eestikeelne õige nimi pilaff, plov on selle roa nimi vene keeles.
Põhikomponendid on sellel roal riis, liha, sibul, küüslauk, puljong, maitseained ( üksvahe oli poodides saada kaukaasias tehtud maitseainete segu oli väga hea ) Kes tahab võib kasutada ka tomatipastat?
Põhiline on riisi küpsetamine-keetmine koos lisanditega, lõpptulemus ei tohi olla liiga kokku kleepunud riis.
Lihasoovitusena lammas.
Head isu.
Põhikomponendid on sellel roal riis, liha, sibul, küüslauk, puljong, maitseained ( üksvahe oli poodides saada kaukaasias tehtud maitseainete segu oli väga hea ) Kes tahab võib kasutada ka tomatipastat?
Põhiline on riisi küpsetamine-keetmine koos lisanditega, lõpptulemus ei tohi olla liiga kokku kleepunud riis.
Lihasoovitusena lammas.
Head isu.
peky 01. november 2001, kl 14.34 |
Kris 05. november 2001, kl 12.04 |
Tere
Minu teada õige plov on aga selline, valmistada tuleb teda voki panni või mingil analoogses potis, kõige pealt tuleb ära praadida loomaliha(lambaliha), siis lisada keedetud vett , panna riivitud porgand ning kõige viimati riis. Mingit ketsupit sinna ei lisata vaid mõned maitseained nagu sool, pipar natukene sojat.
Minu teada õige plov on aga selline, valmistada tuleb teda voki panni või mingil analoogses potis, kõige pealt tuleb ära praadida loomaliha(lambaliha), siis lisada keedetud vett , panna riivitud porgand ning kõige viimati riis. Mingit ketsupit sinna ei lisata vaid mõned maitseained nagu sool, pipar natukene sojat.
Lisa postitus