Kööginõu
maitsvad püreesupid
Deya 14. november 2001, kl 12.30 |
MAITSVAD PÜREESUPID
Mõlemad supid suhteliselt väiksese kalorisisaldusega ja väga maitsvad!
Seene-vasikaliha püreesupp
1. keeda ära tükk vasikaliha
2. kui liha keedetud võta leemest välja ja lõika väiksemateks tükkideks
3. leem potis maitsesta, lisa paar puljongikuubikut (seene) soovi korral
4. lisa leemele kartulikuubikud, keeda pehmeks, püreesta
5. pott tulele tagasi, lisa supile viilutatud sampinjonid, lillkapsatükid, lihatükid.
6. lase u 5 min keeda, maitsesta värske tilli, peterselli, sibulaga.
Kanafilee-püreesupp
1. keeda pehmeks porgandi, kartuli ja kaalikatükid, maitsesta kanapuljongikuubikutega
2. potis olev püreesta
3. pane tulele tagasi, lisa kanafileest lõigatud ribad-tükid ja lillkapsatükid.
4. keeda u 15-20 min
5. lisa maitse järgi (keskmise poti kohta u 4-5 sl) toor-või sulatatud juustu.
Mõlemad supid suhteliselt väiksese kalorisisaldusega ja väga maitsvad!
Seene-vasikaliha püreesupp
1. keeda ära tükk vasikaliha
2. kui liha keedetud võta leemest välja ja lõika väiksemateks tükkideks
3. leem potis maitsesta, lisa paar puljongikuubikut (seene) soovi korral
4. lisa leemele kartulikuubikud, keeda pehmeks, püreesta
5. pott tulele tagasi, lisa supile viilutatud sampinjonid, lillkapsatükid, lihatükid.
6. lase u 5 min keeda, maitsesta värske tilli, peterselli, sibulaga.
Kanafilee-püreesupp
1. keeda pehmeks porgandi, kartuli ja kaalikatükid, maitsesta kanapuljongikuubikutega
2. potis olev püreesta
3. pane tulele tagasi, lisa kanafileest lõigatud ribad-tükid ja lillkapsatükid.
4. keeda u 15-20 min
5. lisa maitse järgi (keskmise poti kohta u 4-5 sl) toor-või sulatatud juustu.
inks 14. november 2001, kl 15.33 |
mona 15. november 2001, kl 16.12 |
Mann 16. november 2001, kl 12.36 |
vapper jänku 16. november 2001, kl 21.27 |
kõigepealt tomatid tükkideks lõigata ja väga vähese veega keema. siis sibul tükkidex (tomatit ja sibulat võtta umbes vahekorras 1:2 või 1:3) ja ka potti. natuke võib lisada õli. maitsestada nt ühe puljongikuubiku, pipra ja soolaga. kui tomatid on pehmed, siis lisada veel veidi vett, võid ja hapukoort.. sisse võib panna ka väikestex tükkidex lõigatud viinereid, sinki või praetud hakkliha.. mmm njämm :)
koguseid ei oska öelda, ise olen eluaeg suva järgi teinud.. kui liiga pax, lisada vett, ja kui liiga vedel.. siis ära võtta või tomatit juurde panna :)
koguseid ei oska öelda, ise olen eluaeg suva järgi teinud.. kui liiga pax, lisada vett, ja kui liiga vedel.. siis ära võtta või tomatit juurde panna :)
Lisa postitus