Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
mikrolaineahju toidud
 
Triinu 22. november 2001, kl 11.52
Kas kellegi on h@id retsepte, mida saaks valmistada mikrolaineahjus?
 
salaja 22. november 2001, kl 15.31
Paned lihavõigud konservananassi mahla sisse ligunema, seni riivid juustu, segad juustu majoneesi ja ohtra sinepiga (või teiste maitseainetega). Paned uuni lihalõigu, sinna peale ananassirõndas ning kõige otsa juustusegu. Teoreetiliselt peaks asi uunis valmis saama, kuid praktikas olen enne kas liha kergelt pannil praadinud või siis haamriga pisut pehmemaks löönud.
 
Muretaignamoodi kook 10. detsember 2001, kl 14.19
Segad 1,5 dl jahu, o,5 dl suhkurt, veerand tl küpsetuspulbrit või soodat, 1 tl vaniljesuhkrut. Hõõrud hulka 75 g võid või margariini, lisad 1 lahtiklopitud muna. Segad hästi segamini ja määrid klaasvormi põhjale ja äärtele. Tee kahvliga auke sisse.
Mikrosse. Täisvõimsusel 5 min.
Poolvalmis koogile (NB ei paista veel isuäratav) laduda tükeldatud õunaviilud. Raputa üle seguga - o,5 tl kaneeli ja 0,5 dl suhkrut.
Mikrosse. Veel 7-8 minutit.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!