Kööginõu
pannkook
kypsetaja 09. detsember 2001, kl 13.32 |
getter 09. detsember 2001, kl 16.23 |
no mina teen järgmiselt
Kaks muna
suhkur+sool
Jahu nii palju kui muna sisse võtab
Lõpuks piima, oleneb kui vedalat taigent tahad
See oli ülepanni /suured pannkoogid
lasen taignal pool tundi seista
Keefirist tuleb ka väga hea järgmiselt
kaks muna
kaks klaasi (0,5l) keefiri
suhkrut+soola
1,5 tl küpsetuspulbrit
jahu - niipalju et taigen tuleks paksem kui hapukoor
seda taigent mina ei kergita
need siis lusika pannkoogid ehk bliinid
Kaks muna
suhkur+sool
Jahu nii palju kui muna sisse võtab
Lõpuks piima, oleneb kui vedalat taigent tahad
See oli ülepanni /suured pannkoogid
lasen taignal pool tundi seista
Keefirist tuleb ka väga hea järgmiselt
kaks muna
kaks klaasi (0,5l) keefiri
suhkrut+soola
1,5 tl küpsetuspulbrit
jahu - niipalju et taigen tuleks paksem kui hapukoor
seda taigent mina ei kergita
need siis lusika pannkoogid ehk bliinid
Kylle 10. detsember 2001, kl 11.36 |
agne 11. detsember 2001, kl 12.23 |
4 muna, soola, suhkrut, piima, jahu
Teha taigen nagu alati, ainult munavalged vahustada eraldi kausis 1-2 tl suhkruga (see peab veidi magus olema). Siis võtta lusikaga munavalget, panna taignasse, segada õrnalt üks ports valmis. Küpsetada väikesed koogid. Uue pannitäie tegemisel jälle munavalget, segada jne. kuni taigen on otsas.
Teha taigen nagu alati, ainult munavalged vahustada eraldi kausis 1-2 tl suhkruga (see peab veidi magus olema). Siis võtta lusikaga munavalget, panna taignasse, segada õrnalt üks ports valmis. Küpsetada väikesed koogid. Uue pannitäie tegemisel jälle munavalget, segada jne. kuni taigen on otsas.
nipitaja 11. detsember 2001, kl 13.26 |
Soovitan taignasse segada igasugu lisandeid- näiteks riivida või tükeldada õuna, tükeldada banaani,mandariini,panna sisse rosinaid jne.Taignasse võib erineva maitse saamiseks lisada kaneeli, rummiessentsi vms. Veel soovitan panna taignasse tilgakese õli-pannkoogid jäävad sellised elastsed ja kui juhtub kehvem pann olema, ei võta nii kergesti panni külge kinni kah.
Malle 11. detsember 2001, kl 17.36 |
Liisi 12. detsember 2001, kl 11.00 |
Lisa postitus