Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Mõnus salat
 
Tirts 13. detsember 2001, kl 11.59
Tahan jõululauale ka midagi kergemat panna. Palun soovitage mõnd head salatit - soovitavalt mustade ploomide vms jõulupärasega.
 
Bella 13. detsember 2001, kl 12.38
ûks kihvt asi on anananssimahla-porgandi tarretis. St. et segad kokku suure riivitud porgandi, liitri an. mahla ja vajalikul hulgal zhelatiini. Kõik keeksivormi ja külma. Sobib nii prae juurde kui ka magustoidulauale. Olen ise mitu aastat teinud, kalkuniga läheb ideaalselt, ka vaniljejäätisega :-9
 
tiridon 18. detsember 2001, kl 16.57
Just sain uue ja hea retsepti (juba ka järgi proovitud):
suitsuvorst, hapukurk, kons.mais, paprika, riis, majonees,hapukoor, sega kõik kokku ja kiiresti ongi superhea salat valmis. Head isu!!!
 
s 20. detsember 2001, kl 12.36
Mustade ploomidega?
Peenestatud kalkuniliha,mustad ploomis,majonees.
Väikeses koguses päris hea.
 
.Kaisa 20. detsember 2001, kl 13.30
Improviseerisin nadalavahetusel.Riivisin jameda riiviga toorest k6rvitsat(ribakesed),hapukurki,6una,mugulsibulat.Segasin majoneesi ja hapukoorega.Yllatavalt maitsev!
 
Charlotte 02. jaanuar 2002, kl 15.42
hiina kapsas, paar õuna, pirn, juustu, sinihallitusjuustu (mitte liig palju, muidu jääb vänge), peotäis kreeka pähklit, kastmeks sutsuke õunaäädikat ja mett (omavahel segada), soola pole vaja. jääb selline väääga hea ja peen :-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!