Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Fariinisuhkur
 
laura 02. jaanuar 2002, kl 13.19
Hei teadjad! Mis vahe on tavalisel valgel suhkrul ja fariinisuhkrul?
 
memm 02. jaanuar 2002, kl 14.21
Fariinsuhkur on pruun ja teise maitsega.
 
laura 02. jaanuar 2002, kl 14.39
Pruun, seda ma tean. Aga millised omadused erinevad? nt küpsetamisel - on sellel suurt vahet, kumba kasutada?
 
zoocoll 02. jaanuar 2002, kl 15.07
On küll. Fariinsuhkur on valgest suhkrust pisut vähem magusa maitsega ning muudab taigna tumedamaks. Ma ei oska ütelda küll, kui suur on vahe, ent viimasel ajal tehakse meilgi retseptides kindlat vahet, kumba kasutada. Juhul kui oled proovija tüüp, siis katseta ise.
 
liba-apteeker 02. jaanuar 2002, kl 20.08
fariinisuhkur on toorsuhkur, rafineerimata, järelikult tiba tervislikum.
 
juta 03. jaanuar 2002, kl 15.25
Fariinsuhkur annab näiteks koogile hea karamellimaitse. Aga kui ainult seda panna, siis võib jääda nats liiga kange. Pane pooleks.
Ja pudru peal on kah hea.
 
mammi 04. jaanuar 2002, kl 17.18
Aga keeksid ei kerki nii kenasti kui tavalise suhkruga.
 
Kiisu 07. jaanuar 2002, kl 14.52
Fariinsuhkur pole toorsuhkur... Fariinsuhkruga saab Iiri kohvi teha :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!