Kööginõu
Lavaš
Ev 09. jaanuar 2002, kl 13.01 |
mupsik 09. jaanuar 2002, kl 13.43 |
Lavaši sisse saab igasugust huvitavat ja maitsvat söögikraami keerata, nt hakk-, kana- vms liha tomati- vm kastmega (a´la bolognese kaste), seeni ja/või aedvilju juustuga jne. Võid need rullid veel pärast ahjuvormi panna ja riivjuustuga üle puistata. Tortillad on ju kümme korda kallimad ja tulemus on sama mõnus!
Tirts 09. jaanuar 2002, kl 14.46 |
Ev, lavaś nüüd tainas küll pole...
See on täiesti kasutamisvalmis, kuid meile veidi harjumatu kujuga saiatoode.
Soovitan see lahti laotada, peale kõiksugu soolaseid tooteid (juustuviilud, roheline salat, singiviilud, vahele veel toorjuustus, võidekreemi või tip'i) ja siis kokku rullida. Väga maitsev ja hea vaheldus võileibadele.
See on täiesti kasutamisvalmis, kuid meile veidi harjumatu kujuga saiatoode.
Soovitan see lahti laotada, peale kõiksugu soolaseid tooteid (juustuviilud, roheline salat, singiviilud, vahele veel toorjuustus, võidekreemi või tip'i) ja siis kokku rullida. Väga maitsev ja hea vaheldus võileibadele.
Brita 10. jaanuar 2002, kl 17.24 |
Tirts 11. jaanuar 2002, kl 09.31 |
iti 11. jaanuar 2002, kl 13.52 |
Pups 12. jaanuar 2002, kl 23.16 |
Minu lemmik: võta kodujuustu, haki sisse külmsuitsu lõhet/forelli(suhteliselt peeneks) ja lisa hästi väikesteks tükeldatud paprikat. Määri segu lavaśi peale laiali ja keera rulli nagu rullbiskviit,veidiks külmkappi ning siis saab hiljem kettad lõigata ja oi kui ilusa välimusega ja hea. mõmmmm......
katz 16. jaanuar 2002, kl 15.02 |
Lisa postitus