Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Vahvlimasin
 
Marika 11. jaanuar 2002, kl 21.53
Tere!

Kas keegi oskaks nõu anda vahvlimasinate osas, vanasti oli hea Volta vahvliküpsetaja, aga nüüd müüakse selliseid, mis teevad pakse vahvleid, mis ei jää krõmpsud (alguses võib-olla küll, aga hiljem meenutavad rohkem midagi pannkoogi laadset). Äkki oskaks keegi öelda, kust saaks väga hea vahvliküpsetaja või mittekasutatud ka Volta vahvlimasina?


Kõike paremat,
Vahvlisõber
 
mõmmik 11. jaanuar 2002, kl 21.56
Ilmselt aitaks hoopis kuulutustelehtede kaudu kasutatud Volta otsimine. Need tänapäevased teevadki pannkooke ja uut Voltat ei leia sa kusagilt
 
tria 12. jaanuar 2002, kl 11.54
Severin teeb "paankoogimasinate" kõrval ka õiget vahvlimasinat, olen näinud "prismas" ja "pluss miinus elektroonikas". maksab midagi 465 umbes. masina kaanel vahvlijäätisetuutude pilt.
 
siil netis 24. jaanuar 2002, kl 10.18
kas keegi oskab öelda, kust saaks üldse osta ühte vana head vene vahlvimasinat?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!