Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Kui suur tort ?
 
Pauliine 15. jaanuar 2002, kl 13.04
Kui tordisööjaid on 8, mitmekilose tordi peaks siis tellima (et ei peaks valvama, et keegi jumalaeest üle ühe tüki ei võta)?
 
tsinna 15. jaanuar 2002, kl 13.27
Peokorraldajad arvestavad 100 gr näkku. Kui kilo võtad, peaks kõigile jätkuma. Pealegi ma olen märganud, et igas seltskonnas vähemalt kolmandik ei taha üldse torti. Aga küsi ometi sealt, kust tordi tellid, nemad kindlasti teavad. Pealegi kaalub mõni tort rohkem kui teine, olenevalt materjalist.
 
Mann1 15. jaanuar 2002, kl 13.54
tellides on nupukas ka neljakandiline tort võtta, sest ümmargust torti lõigatakse traditsiooniliselt ikka sektoriteks (kaal lisab sisuliselt ainult tordi paksust), kuid kandilist torti on mugavam lõigata kas siis suuremateks või väiksemateks tükkideks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!