Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
kass arturi kook
 
kass artur 19. jaanuar 2002, kl 13.36
kas keegi teab/mäletab, kuidas teha kass arturi kooki? mingi hulk maisipulki tuli segada mingi hulga sulatatud iiristega.. aga kas midagi oli veel? ja milline oleks (enam-vähem) täpne retsept?
 
tsinna 19. jaanuar 2002, kl 16.05
Mmm, see oli hea asi jah ... Minu mälestustes on veel või, iirised tuli sellega sulatada. Aga proovi maisipulki panna nii maitse järgi, algul vähem ja siis juurde segades, kuni paras paksus sinu arvates. Veel mäletan, et see tuli rullida fooliumisse ja mingiks ajaks külmutusse panna. Aga rohkem ka ei tea. Olen isegi mõelnud seda jälle teha.
 
Minuke 19. jaanuar 2002, kl 16.07
Täpselt ei mäleta aga umbes nii see käib :)

Oli vist pool pakki võid ää sulatada...siis sinna sisse iiriseid nii 300 gr sulatad ka need ja siis maisipulgad sisse eks neid saab silmajärgi panna,et ikka parajalt oleks
ja siis kallad kas paksemat sort fooliumi v küpsetuspaberipeale rulli ja külmakappi


vist oli kuidagi nii
pole aastaid teinud
 
deix 20. jaanuar 2002, kl 14.34
Miks ma ei mäleta onu Raivo kass Arturit.Retsept on järgmine.
Kass Artur,kass Artur võta veel üks kartul...
 
Mia 22. jaanuar 2002, kl 11.10
mehel tuli paar päeva tagasi lapsepõlve nostalgia ja ta tegi seda kooki nii: sulata 300 gr iiriseid + pool pakki võid ja lisa u. 2/3 pakki maisipulkasid, kõik sordid olid vist ühes kaalus. Pani selle asja fooliumisse mis oli suur viga, see kleepub külge ja kätte saamisega on raskusi. Küpsetus paberit pole proovinud aga kardan, et sellega võib sama jama tulla. Tegelikult langeb massi temperatuur juba paari minutiga samas aga võimaldab end veel vormida, nii, et proovige panna väikese kilekoti põhja ja vormige siis,see ei tohiks hiljem kleepuda. Aga hoiatan: see on oletus.
 
kass artur 22. jaanuar 2002, kl 11.21
mäletan, et pandi jah (toidu)kile sisse hoopis, mitte fooliumisse.. igatahes aitäh meenutuste eest.. proovin täna.. njämm :)
 
Katsetaja 22. jaanuar 2002, kl 11.46
Kui kauaks selle segu külmkappi panema peab?
 
mõmmi 22. jaanuar 2002, kl 20.38
ja kõige perem tuleb nende läti karbi sees olevate maisikepikestega. Need on sellised, nagu vanasti:)
 
Laura 23. jaanuar 2002, kl 09.01
Külmkappi paned niikauaks kui kogu asi on kõvaks läinud. Ja jätagi külmkappi, sest muidu sulab ta sul üles.
 
artur 23. jaanuar 2002, kl 09.38
Minul tuli ka ükspäev meelde, et oli selline tore asi. Otsisin ülesse oma "Laste kokaraamatu" ja tegin selle järgi: pakk võid, 300 gr iiriseid ja umbes pool pakki maisikepikesi! HMM, hea tuli, nüüd teeme kohe iga nädal ja lastele meeldib kohe hullupööra! ja tõsi on see, et toidukilega tuleb kõige paremini välja, foolium jääb kinni!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!