Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
köögikombain
 
Marie 21. jaanuar 2002, kl 14.43
kas keegi teab midagi rohkem köögikombainidest. Oleks soov endale selline riistapuu muretseda, aga kahjuks puudub igasugune kogemus. Üks on kindel, et see kokteili segamise värk võiks ka peal olla. Kas keegi oskab seletada, kas odavamad masinad on kehvemad. Äkki keegi oskab aidata.
 
Lo 21. jaanuar 2002, kl 14.58
Vali kindlast täis metallist teradega, sest terad, mis plastmassketeste sisse on pändud lähevad kergesti katki. Oluline on ka võimsus. Väga väikse mootoriga kombain sobib ainult 1-2-le inimesele toiduvalmistamiseks. Ja kui suuremat kogust peenestad, siis lase masinal vahepeal veidi puhata - tööiga pikem. Ja lase müüjal endale seletada, miks üks või teine maisn parem on. ja kindlasti vaata erinevatesse poodidesse, sest hinnad kõiguvad väga suures ulatuses.
 
Eda 22. jaanuar 2002, kl 02.01
Mõtle järele, mis funktsioone sul vaja on, erinevad masinad teevad erinevaid asju. Mõni ainult viilutab, riivib ja vahustab, mõnel on mahla tegemiseks, erinevate taignate segamiseks ja kõikvõimalikuks tükeldamiseks ning kartulikoorimiseks lisavidinad. Osadel kombainidel on lisakettaid (mida saab juurde osta), näiteks friikartulite lõikur jne. Peaksid poes müüjale ütlema, mida sa just tahad. Vaata garantiiaega ka.
 
Pipi 22. jaanuar 2002, kl 09.06
Kindel on see, et korraliku firma toode mis on ka nn no-name-tootest kallim, ON parem.

Mudelit võiks valida soovitavate funktsioonide järgi. Väga oluline on võrrelda VÕIMSUST, sest minumeelest on suht mõttetu perenaise jaoks köögikombain millega ntx tainast valmistada ei saa...või kui siis ainult mingis minikoguses.
 
cat 22. jaanuar 2002, kl 10.11
oma kogemus - uut moulinex ovationit eriti ei soovita, sest kui mingi raskem töö käib (mingite kõvemate asjade purustamine nt) siis peab nõud kogu aeg kinni hoidma, muidu läheb 'lendu'. Ühesõnaga stabiilsus annab soovida, muidu on küll asjalik masin ja kõik vajalik olemas. Ise ostaks praegu AEG.
 
Vihv 22. jaanuar 2002, kl 10.26
Minul on Philipsi oma, aastatelt on vanake, aga kõike teeb mida vaja on olnud, on metall riivigega + igasugused lõikurid, segamiseks on nii plast kui ka metall kõikur-segaja. On ka suur kokteilinõu-segaja , aga peab ütlema,et algul seda kasutasime, nagu uut asja ikka, aga nüüd pole juba aastaid sellega midagi tehtud, tundub,et pole kõige olulisem.Teen ka toormoosid sellega ja purustame kapsad hapendamiseks, tõeline koduabiline.
 
Imestaja 22. jaanuar 2002, kl 17.31
Olen ka Moulinexi ohvrite kurtmist päris palju kuulnud. Mul endal on veel vene ajal soetatud tubli idasakslane, kellel on küll päris palju funktsioone, kuid kõige sagedamini kasutan selle erinevaid riivifunktsioone. Mikser on mul eraldi ka olemas, ausalt öelda on sellega vähem töömahukam asju ajada (kombaini pesemine on suurem töö ja vahel on tarvis mitut erinevat asja järjest mikserdada erinevates nõudes). Kokteili segamiseks pean ka tavalist miksrit ökonoomsemaks. Aga eks see ole maitse asi.
 
Marie 25. jaanuar 2002, kl 10.29
Suur tänu Teile kõigile abi eest!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!