Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
vahvlitort
 
ela 21. jaanuar 2002, kl 18.48
Kas keegi oskaks ôpetada, kuidas teha vahvlitorti?
 
a 22. jaanuar 2002, kl 13.32
Mina oskan. :))
Eks neid ole erinevaid, aga mina kord tegin nii, et ostsin poest vahvlilehed ja sinna kihtide vahele panin iirise-või segu. Pealmise kihi ka iirise-või segu, selle pehmus sõltub või hulgast iirise sees. Ja külma. Seda võib tordina kasutada või nagu mina tegin - lõikasin ruutudeks ja pakkusin kui küpsiseid.
 
kate 22. jaanuar 2002, kl 14.09
osta kondenspiim (suhkruga) ja pane kinnine purk vette keema -
kuskil 2-ks tunniks - saad suurepärase karamellkreemi. Pane siis lehtede vahele nii seda kreemi kui ka mingit hapumat moosi, siis pressi alla ja külmkappi.
 
mia 22. jaanuar 2002, kl 15.06


Hasti hasti hea (ja rammus ka( ja lihtne ka(on selline v.tort...
Tuleb varuda poes(turul( muudavaid vahvlilehti(kas siis soovitavalt ummargused voi kandilised(.Purk kondentspiima,pakk(voib ka natsa vahem( void, tunde/ maitse jargi kakaod ja uks vaike sokolaad.

Sulatatud voi sega kondentspiimaga,lisa kakao.Aseta vahvlilehed ukshaaval alusele ja pane peale moksi.Koige peale ka.Ja siis voib veel riivsokolaadi ka peale puistada.
Lopuks voiks tort kulmkapis moned tunnid taheneda..

Vabandan kummaliste vahemarkide parast
 
ela 23. jaanuar 2002, kl 01.06
 
catry 23. jaanuar 2002, kl 10.59
Tegelikult tänapäeval on palju muid variante, kui kondentspiima purki keeta 2 tundi ( aja ja elektrikulu)
Avastasin ise, et kui keeta hoopis vahukoort ( 35 % või 38%) farniirsuhkruga ja maitsestada seda vaniljega võib lisada veidi võid siis tuleb päris hea vahvlitordi kreem.
 
Vihv 23. jaanuar 2002, kl 11.38
Milleks see nn. mõks peab kole rammus olema ja igasugused kulud ka veel. Teeme selle maitsestamata jogurti(paksem) ja näiteks maasika toormoosi baasil. Vahvlilehed võib muidugi osta ja kümkappi tunnikeseks "tõmbama" peab sellegi panema.Saab kaunis kiiresti.
 
a 23. jaanuar 2002, kl 12.12
Vihv, siis võid ju sepikust ka seda teha. Moosi-jogurtiga ei ole vahvel enam vahvel vaid pehme õhuke sai.
 
Krista 23. jaanuar 2002, kl 12.54
Mina teen shokolaadikreemiga. Koletum energiapomm, aga kohutavalt nämmu ja lapsed hulluvad seda nähes momentaalselt. Ja vahvel jääb hea krõmpsu ja samas mitte liiga kõva.
 
väikeMy 23. jaanuar 2002, kl 13.00
vihv-le: selle niiske täidisega jääb vahvel ju vastik nätske :(
 
maia 23. jaanuar 2002, kl 13.21
catry' le: kaua seda vahukoorekoort keeta tuleb, et korbema ei lahe?
 
pipi 24. jaanuar 2002, kl 12.42
vahukoort fariinisuhkruga keeta väh. pool tundi

krista: räägi lähemalt oma shokolaadikreemist:) kuidas seda teed
 
K 01. märts 2002, kl 01.20
Kas vahvliplaate müüakse ka suuri ümmargusi nagu tordipõhjad?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!