Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Panni tahan!
 
Elizabeth 27. jaanuar 2002, kl 14.28
Olen suure osa vabast ajast köögis.Seega kasutan ka panni rohkem ,kui mõni teine ja minu pannid on ikka ja jälle õhtal.
Tahan uut head panni,mis kestaks ka kauem.
Kes tahab soovitada midagi minu hea ostu teostamiseks!!!!
Ise kasutan elektripliiti.
 
maia 28. jaanuar 2002, kl 09.24
Minu poolehoid kuulub malmpannidele. On sellised head paksu põhjaga ja toekad. Saab toitu hautada pliidil ja ka ahjus(kui vars ära käib). Õhukesed teflonkattega pannid on mul ka väga ruttu läbi läinud, kuigi kasutan puidust segamisvahendeid jne.
 
zoocoll 28. jaanuar 2002, kl 10.10
Mõni aasta tagasi ostsin endale lukspanni - maksis teine terve varanduse:) Ja jutt oli ilus - et saab ilma rasvata praadida (no väga vähesega) jne. Et peres oli terviseprobleem, kus tarvilik liigsest rasvast hoiduda, siis käsin panni eest raha välja.

Õnn aga kestis suhteliselt üürikest aega, kuigi kõik me manipuleerisime puust ja plastikust pannirelvadega... Kaitsekiht põhjal muutus mõne kuuga endisest seksikast tumesinakast toonist inetuks pruuniks ja tuhmiks. Tõsi küll - lahti ei tulnud ja narmendama ei hakanud, nii et natuke etem jah kui need päris tavalised pannid. Küll aga minetas kiiresti oma head omadused. Kasutusel on teine tänini, aga õlikulu ja muu poolest ei erine kuidagiviisi "tavalisest" pannist.

Julgen arvata, et nn teflon või ka mis iganes muud imematerjalid ei talu nii kõrget kuumust, mis on tarvilik toidu korralikuks pruunistamiseks - mis ongi panni otstarve. Vissutada aga toitu kah ei tahaks - on ju praadimise eesmärk hõrgutav krõbedus.

Soovitan, jah, minagi malmpanni - korralikku, rasket köögirelva:) Selle välimus ja tööomadused ajaga ainult võidavad, saad seda oma lastelastelegi pärandada. Vali kindlasti selline, mille saba on äravõetav või kuumuskindel, et vajadusel saaks panni ka praeahjus kasutada. Ka kaas ei teeks paha, aga vältimatult vajalikuks ma seda ei pea - hautamise tarvis on hautamisnõu ja sellel on kaas kaasas.

PS Mu tuttaval on imeilus poleeritud roostevaba pann - aga põhi võtab külge, nii et valus on vaadata, kuidas seda pärast kasutamist küüritakse...
 
murel 28. jaanuar 2002, kl 10.36
minul on viimased 4 aastat hackmanni eriti paksu põhjaga teflonpann.
igati rahul siiani, kuigi maksis ka peaaegu pool varandust minu tolleaegse palgaga võrreldes:-)
 
laura 28. jaanuar 2002, kl 12.12
tefali paksupõhjaline teflonpann viimasepeal-500 krooni ringis
 
Vihv 29. jaanuar 2002, kl 16.35
Kui soovid tõesti korralikku panni, siis soovitan titaankeraamilise kattega panni, ka kaane saab eraldi tellida, kui see huvitab Sind.
1. praed õliga või ilma
2. ei nõua puit ega plast vahendeid
3.vars kuumuskindel, võib ka ahju pista, kannatab 280 kraadi
põhja paksus 7mm - tagatud ühtlane soojusjaotus
ainuke "viga" mõnede meelest on hind, minul on mitu kuud olnud nii kui uus, veel on imelihtne puhastada. Väga, väga rahul olen, Samast võtsin ka ahjupoti, samuti väga õnnesunud ost.
Neid reklaamitakse Saksa teleprogrammides, ma ei julge firmat reklaamida, kui oled huvitatud siis rohel@hot.ee annan Sulle kordinaadid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!