Kööginõu
Panni tahan!
Elizabeth 27. jaanuar 2002, kl 14.28 |
maia 28. jaanuar 2002, kl 09.24 |
zoocoll 28. jaanuar 2002, kl 10.10 |
Mõni aasta tagasi ostsin endale lukspanni - maksis teine terve varanduse:) Ja jutt oli ilus - et saab ilma rasvata praadida (no väga vähesega) jne. Et peres oli terviseprobleem, kus tarvilik liigsest rasvast hoiduda, siis käsin panni eest raha välja.
Õnn aga kestis suhteliselt üürikest aega, kuigi kõik me manipuleerisime puust ja plastikust pannirelvadega... Kaitsekiht põhjal muutus mõne kuuga endisest seksikast tumesinakast toonist inetuks pruuniks ja tuhmiks. Tõsi küll - lahti ei tulnud ja narmendama ei hakanud, nii et natuke etem jah kui need päris tavalised pannid. Küll aga minetas kiiresti oma head omadused. Kasutusel on teine tänini, aga õlikulu ja muu poolest ei erine kuidagiviisi "tavalisest" pannist.
Julgen arvata, et nn teflon või ka mis iganes muud imematerjalid ei talu nii kõrget kuumust, mis on tarvilik toidu korralikuks pruunistamiseks - mis ongi panni otstarve. Vissutada aga toitu kah ei tahaks - on ju praadimise eesmärk hõrgutav krõbedus.
Soovitan, jah, minagi malmpanni - korralikku, rasket köögirelva:) Selle välimus ja tööomadused ajaga ainult võidavad, saad seda oma lastelastelegi pärandada. Vali kindlasti selline, mille saba on äravõetav või kuumuskindel, et vajadusel saaks panni ka praeahjus kasutada. Ka kaas ei teeks paha, aga vältimatult vajalikuks ma seda ei pea - hautamise tarvis on hautamisnõu ja sellel on kaas kaasas.
PS Mu tuttaval on imeilus poleeritud roostevaba pann - aga põhi võtab külge, nii et valus on vaadata, kuidas seda pärast kasutamist küüritakse...
Õnn aga kestis suhteliselt üürikest aega, kuigi kõik me manipuleerisime puust ja plastikust pannirelvadega... Kaitsekiht põhjal muutus mõne kuuga endisest seksikast tumesinakast toonist inetuks pruuniks ja tuhmiks. Tõsi küll - lahti ei tulnud ja narmendama ei hakanud, nii et natuke etem jah kui need päris tavalised pannid. Küll aga minetas kiiresti oma head omadused. Kasutusel on teine tänini, aga õlikulu ja muu poolest ei erine kuidagiviisi "tavalisest" pannist.
Julgen arvata, et nn teflon või ka mis iganes muud imematerjalid ei talu nii kõrget kuumust, mis on tarvilik toidu korralikuks pruunistamiseks - mis ongi panni otstarve. Vissutada aga toitu kah ei tahaks - on ju praadimise eesmärk hõrgutav krõbedus.
Soovitan, jah, minagi malmpanni - korralikku, rasket köögirelva:) Selle välimus ja tööomadused ajaga ainult võidavad, saad seda oma lastelastelegi pärandada. Vali kindlasti selline, mille saba on äravõetav või kuumuskindel, et vajadusel saaks panni ka praeahjus kasutada. Ka kaas ei teeks paha, aga vältimatult vajalikuks ma seda ei pea - hautamise tarvis on hautamisnõu ja sellel on kaas kaasas.
PS Mu tuttaval on imeilus poleeritud roostevaba pann - aga põhi võtab külge, nii et valus on vaadata, kuidas seda pärast kasutamist küüritakse...
murel 28. jaanuar 2002, kl 10.36 |
laura 28. jaanuar 2002, kl 12.12 |
Vihv 29. jaanuar 2002, kl 16.35 |
Kui soovid tõesti korralikku panni, siis soovitan titaankeraamilise kattega panni, ka kaane saab eraldi tellida, kui see huvitab Sind.
1. praed õliga või ilma
2. ei nõua puit ega plast vahendeid
3.vars kuumuskindel, võib ka ahju pista, kannatab 280 kraadi
põhja paksus 7mm - tagatud ühtlane soojusjaotus
ainuke "viga" mõnede meelest on hind, minul on mitu kuud olnud nii kui uus, veel on imelihtne puhastada. Väga, väga rahul olen, Samast võtsin ka ahjupoti, samuti väga õnnesunud ost.
Neid reklaamitakse Saksa teleprogrammides, ma ei julge firmat reklaamida, kui oled huvitatud siis rohel@hot.ee annan Sulle kordinaadid.
1. praed õliga või ilma
2. ei nõua puit ega plast vahendeid
3.vars kuumuskindel, võib ka ahju pista, kannatab 280 kraadi
põhja paksus 7mm - tagatud ühtlane soojusjaotus
ainuke "viga" mõnede meelest on hind, minul on mitu kuud olnud nii kui uus, veel on imelihtne puhastada. Väga, väga rahul olen, Samast võtsin ka ahjupoti, samuti väga õnnesunud ost.
Neid reklaamitakse Saksa teleprogrammides, ma ei julge firmat reklaamida, kui oled huvitatud siis rohel@hot.ee annan Sulle kordinaadid.
Lisa postitus