Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Tupperware
 
kati 28. jaanuar 2002, kl 15.11
Kas keegi ei sooviks raha teenida ja suhelda, tegeledes Tupperwarega? Pakutakse koolitusi ja saad omale odavamalt neid imehäid nõusid osta.
 
Kk 28. jaanuar 2002, kl 15.33
liitumise tingimused?
(Palju peab alustamiseks maksma jne)
 
väikeMy 28. jaanuar 2002, kl 15.35
olen käinud esitlusel. mõttetult kallid nõud. müüginipp iseenesest kaval - tuttava inimese juures tehakse koos süüa ja selle juurde ajuloputust. lõpuks on piinlik midagi ostmata/tellimata lahkuda. mina õnneks suutsin :)ja selgitasin teitelegi, miks ei ole mõtet hingehinnaga makaronide leotamise karpi osta.
 
vapper jänku 28. jaanuar 2002, kl 16.09
nõus väiksemy'ga

no halloooo
see on ikka ajuvabalt lõbus ettevõtmine.. olen ka kuulnud neist "vaata kööki" saadetest.. mu oma ämmakandidaatki näitab mulle alati, kui tema pool käime, uhkusega uut piimakannu (kus piim kunagi hapux ei lähe), leiva-saianõud (kus leib-sai kunagi kõvax ei lähe) jnejnejne.. amazing, kuidas on võimalik inimesed hingehinnaga plastmassi panna kokku ostma.. kusjuures sellised inimesed, kes pole mingid rikkurid, vaid lihtsad maainimesed, kel raha sugugi ülearu ei ole..

kui keegi nüüd hakkab midagi üüratust kvaliteedist jahuma, siis igatahes kaubamajas on 2 korda odavamaid ja 7 korda kiftimaid plastmasstotsikuid saada..
 
kelli 28. jaanuar 2002, kl 16.22
No aga kuidas sa saad poest omale näiteks paraja piimakannu, mis on mahuga 2 liitrit ja sobib täpselt külmkapi ukse sahtlisse.
 
kelli 28. jaanuar 2002, kl 16.24
Selles nn. makaronide leotamise karbis teha ülihead tatraputru ja jogurtit.
 
ehee 28. jaanuar 2002, kl 17.07
Tere-tore, ei saa ma aru, mis on vaja maha teha kaupa, mida ise osta ei soovi ja selle headuses ise pole veendunud?
Pole mingi propageerija, kuid võin öelda:
paar asja proovinud, miskit halba pole küll öelda - keegi ei sunni ju ostma, kui kallis tundub (pole ma ise ka mingi rikkur).

Piimakann on hea ja karbid säilituseks samuti.
Esitlus oli ka vahva - ilmselt sõltub muidugi esitleja suhtlusoskusest ka!
 
Elizabeth 28. jaanuar 2002, kl 19.37
Mina olen ka neid tooteid ostnud ja julgen öelda ,et nad on head.
Samas aga ei saa ma kiire elutempo tõttu ju ainult kellegi kodus tootetutvustusel viibida ja siis seal oma tellimusi teha.
Tellisin hiljaaegu ühelt selliselt edasimüüjalt ühe vajaliku toote ja peaks mainima ,et selle kättesaamine oli mulle tülikas ja ka tajusin ,et temale oli see tülikas.Sain tema selgelt öeldud lausest aru ,et üksiktellimusi ta üldjuhul ei täida.
Tundsin end ebamugavalt.Tahaksin ka praegu ühte toodet,aga
tema käest ma seda enam tellida ei julge.Samas on need tooted tõesti kallid ja ma ei saaks endale lubada korraga mitme toote tellimist.Tekib küsimus ,et kuidas siis saada.Kas siis tõesti pean iga kuu kusagil kellegi pool poolteist -kaks tundi veetma ja siis oma tellimuse esitama,et edasimüüjatel ebamugav ei oleks.
Olen mõelnud ka otse nende peakontorisse pöörduda...seni pole veel sellist vaba hetke leidnud.Ka ei tea mis vastuse ma sealt saaksin.
Vaatamatta sellele ,et nad on kallid,ma ostaksin neid ,aga meelsamini nii ,et kui tahan siis ka kohe saan:)Eriti hea
oleks viimasel hetkel külla minekuks kingiks viia.
Kui seda satub lugema mõni edasimüüja siis andku teada mulle ,kui ta on nõus näiteks viie päeva jooksul mu tellimust täitma ilma ,et ma peaksin selleks eelnevalt mitmeid tunde kulutama.
 
kati 28. jaanuar 2002, kl 19.51
Ma saan su murest aru, kui soovid täpsemat selgitust kirjuta mulle ja vaatame kas me saame kaubale. TW kaupa tellides peaks arvestama nädalaga, muidugi juhtub tihti, et esitlejal on mõni uus toode ka kodus. Samas sellel esitlejal ei oleks olnud õigust nii öelda, sest mina näiteks olen tunduvalt rohkem rahul sellega, kui kliendid juba ise helistavad ja kaupa soovivad.
 
juta 29. jaanuar 2002, kl 11.18
Asja teeb ebamugavaks see, et kui keegi selline edasimüüja satub su tutvusringkonda või siis tuttavate tutvusringkonda, siis ei pääse sa ühelgi suvalisel koosviibimisel sellest, et keegi sulle veega täidetavat taignarulli püüaks müüa. Mis on mõnevõrra tüütu :-(
 
kuki 29. jaanuar 2002, kl 11.51
Mul just vastupidi kurb lugu, et pole ühtegi asjaga tegelejat tutvusringkonnas aga mõned aastad tagasi saadud säilituskarbid on supermõnusad ja hea meelega ostaks mõne veel.
 
kaamel 29. jaanuar 2002, kl 12.07
Mul kõik pannid, pottid üle kümne aasta vanad. No on kulunud, pann võtab praadides kõik külge jne, aga toit tuleb imehea. Asi polegi pannis jne kui oled hea kokk saab nendega ka hakkama, vat ei raatsi neisse investeerida. Päris kahju on mul maal elavast tädist, kes tänu oma Hobi Hallile(et neil mingi järelmakse) on terve oma elamise igasugu vidinaid täis ostnud, jube ja süüa teeb kohutvalt.
 
inga 29. jaanuar 2002, kl 13.47
ihhioii, need asjad mis mul kodus on on kyl okid. mu ema oli ka see edasimyyja, oli see vast naljaks aeg, nii lahe
 
Marxx 29. jaanuar 2002, kl 15.11
Norm suurusega plastkauss TW- ca 250.- kr
Samasuur kaus kaupluses ca 50.- kr
Kvaliteedi üle ei pirise - käib küll

Milleks maksta vaheltvõtjatele nii palju? Kas need TW ostufännid ka teavad, kuhu see nende raha enamuses läheb?
 
Pipi 29. jaanuar 2002, kl 15.49
nõme lugeda kuidas kohe vaja kõike maha materdama hakata!

väga praktilisi ja väga kvaliteetseid asju igatahes on sellel tupperwarel, soovitan.
ja kannatavad nii mikrot kui nõudepesumasinat, mitte nagu suvaline kaubamaja 25-kroonine plastmassjubin.
 
Elizabeth 29. jaanuar 2002, kl 16.14
To:kati
Kui tore,kui viitsid mulle vahel midagi müüa.
Näiteks hetkel mul sõbrannale vaja üht vidinad,äkki midagi ka endale.
Aga ma ei saanud aru kust ma su kontakti leian?
 
vapper jänku 29. jaanuar 2002, kl 16.27
no ma ei tea..

minu kaubamaja ja muud suvalised plastmassjubinad (odavaim vist mingi 9kroonine pisike säilituskarp, 25eegune on ikka kirves juba, its :))) kannatavad ka suurepäraselt nii sügavkülmumist kui mikrolaineahju..

mu point oli lihtsalt selles, et millex osta/müüa kullahinnaga plastmassi.. aga kui on nõudlust, mix mitte.. ja ex igaüx ise teab, kuhu raha paneb.. lihtsalt mulle on mõne inimese puhul mulje jäänud, et teda on enne ikka kõvasti brainwashitud.. kahju nats..
 
Elizabeth 29. jaanuar 2002, kl 17.14
sa pista tavalisse karpi juust või sinki ja vaata milline ta välja näeb paari päeva möödudes.
mina viilutan juustu näiteks Tupperware karpi ja söön seda juustu nädala või rohkem ja ta näeb välja nagu oleks just äsja viilutatud.
ma ei liialda,aga võileivad selles karbis kaasa teha on lausa lust( see võileib võib ka reisilt tagasi tulles olla veel sama isuäratav ja ei raatsi ära visata)
mõtle kui palju sina toitu ära viskad?aga võibolla sa ei viska tõesti vaid sööd kõik kohe jäägitult ära.
 
Kati 29. jaanuar 2002, kl 17.41
Tere jälle
Minuga leiad kontakti e-posti aadressilt kati.kati.023@mail.ee
 
kah perenaine 29. jaanuar 2002, kl 18.06
Miks mul peaks vaja olema piimakannu, mis täpselt külmkapisahtlisse mahub? Et oleks rohkem nõusid pesta?
 
kah perenaine 29. jaanuar 2002, kl 18.20
mina küll toitu ära ei viska, kuigi mul neid ropu nimega karpe pole. Ja milleks nädala juustu ette viilutada?
 
eve 29. jaanuar 2002, kl 19.35
Viilutamine on abiks suurele perele et juustu vähem kuluks.
Kui lapsed vorsti kallale lasta lõikaksid nad selle rõõmsalt kolmeks.
 
zoocoll 29. jaanuar 2002, kl 20.17
Skeptikutele:
Et mu elamisse tekib aeg-ajalt rohkem liha kui üheks söögikorraks kulub, siis oli selle säilitamisega probleeme. Sügavkülma - tülikas kasutada, mikrolaineahju ei ole ja ei tahagi, aga iga kord ei ole meeles liha sügavkülmast päev-paar varem välja tõsta ja siis jända selle külmand purikaga:(

Katsetasin siis TW karbiga, esialgu laenasin. Suure, kandilise, oma 7 liitrit vist. Toores liha sisse, õhk välja ja tavalisse külma. Probleemideta võib seda võtta siis kui pähe kargab, oma 3 nädalat säilib rahulikult tavalises külmkapis ilma mingi haisuta. Niisiis on tõesti asjal mingi iva sees. Oleme ka matkal käinud - kauss marinaadis lihaga olgu või kummuli riidekraami sees, liha ja marinaad on 100% kausis ja risk riiete rikkumiseks olemata.

Kui keegi teab sama usaldusväärset, aga odavamat kausi-karbikraami, andku aga teada. Ise olen ka harilikku, plastmassi hinnaga plastmassi ostnud - alles koju tuues selgub, millega tegu ja enamasti on ikka mingi kriva külges. Sõbranna ostis mingist kataloogist odavad ja ilusad külmikukarbid, kõik kaaned olid karpidele väiksed ja peale ei läinud, tee või tina. Nii et osta seda, mida usaldad ja ära ilgu nõnnasama.
 
Elizabeth 29. jaanuar 2002, kl 20.17
Jah ma viilutan valmis juustu lastele ja mehele ja ka teistele lastele ,kes minu köögist sõbralikult ja näljaselt vahel läbi hüppavad.Ja et ikka kõigil mugavam oleks ja maitsvam ja minul kokkuvõtreks odavam:)
Samas tahaks ka kiita veel taigna alust.
Kas keegi tahab soovitada ,millega seda asendada ,kui tahad saiakesi küpsetada?Kas äkki linaleomi tükiga? Või kilekoti laotad alla enne kui tainast rullima hakkad.Kõik on võimalik.
Lihtsalt mina ei ole leidnud veel midagi mõnusamat.
Ei vaidle vastu kui sa tõesti aastas korra mingi kaku teed ,siis on see kallis lõbu aga kui iga iga nädal kasvõi korra siis
minu meelest see ei ole kallis.
 
mari 29. jaanuar 2002, kl 21.58
tõesti, piinlik on nentida, et olen kuskil kuu peal elanud, aga esimest korda kuulen seesugustest asjadest!! õnneks /või äkki hoopis kahjuks pole oma tuttavate hulgas siukse kraami müüjat. mõni kommentaar oli küll väga lõbus lugeda(makaronide leotamise karp ja taignarull veega, irw)
 
Ingrid 30. jaanuar 2002, kl 10.30
Minul üks selline küsimus,
Miks ma peaks sööma kaks kuni kolm nädalat vana juustu ja vorsti?
 
Pipi 30. jaanuar 2002, kl 11.19
kuni pole paremat proovind, ei tea ju loomulikult tahtagi:)kelle rahakott lubab, tasub proovida. mõttetu vaielda a la kas mersuga on mugavam sõita kui seatiga...

ps ei ole tupperware, avoni, goldeni jne agent:)))
 
agent 30. jaanuar 2002, kl 12.02
To pipi: mersuga ON mugavam sõita aga seat on odavam
 
Pipi 31. jaanuar 2002, kl 08.43
To agen: jah, seat on odavam aga ei kesta ka.
 
appi 31. jaanuar 2002, kl 16.00
appi, päris lööma??? Asjadel ja asjadega toimuvatel protsessidel on põhjus ja tagajärg. TW vidinates ei püsi toiduained ilmselt mitte tahtejõust värsked, ega sellepärast, et nende eest rohkem pappi välja on käidud, vaid ilmselt nende disain (vaakumi tekitamine?) võimaldab tekitada muud tingimused kui tavakarbis. Ja vaba rahvas vabal maal: tahan, söön ka 6 nädalast vorsti, sest mulle meeldib ja kõht kannatab, tahan, söön vorsti ära juba poe ukse juures. Aga kakelda selleüle, millisid valikuid inimesed teevad? mõttetu maailmaparandamine:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!