Kööginõu
juustusupp
kris 30. jaanuar 2002, kl 15.17 |
britta 30. jaanuar 2002, kl 21.14 |
Niina 31. jaanuar 2002, kl 14.15 |
Siiri 31. jaanuar 2002, kl 15.49 |
Mina teen head juustusuppi nii: keedan sobivad köögiviljad puljongiga pehmeks, lisan vastavalt maitsele (mida rohkem, seda parem!) Merevaiku ja püreestan ära. Supi paksust saab reguleerida puljongi kogusega - mida vähem puljongit, seda paksem supp. Püreele võib hiljem lisada nt krabipulga tükke, singiviile, šampinjone vms.
maris 06. veebruar 2002, kl 12.23 |
vot sihuke juustusupp või sibulasupp, kuidas keegi tahab.
lõikad mugulsibula ja singi ribadeks, praed kõik kergelt panni pääl läbi. siis libistad potti. paned vett, sekka puljongikuubik. kui kenaste keema läheb, pudistad sinna paraja jupi suitsujuustu (merevaik käib ehk ka) ning pakikese kohvikoort. lased hetke vaikselt mullitada. siis viskad peotäie rosinaid ka sisse.
õudselt hea. kõik sõbrad kiidavad.
lõikad mugulsibula ja singi ribadeks, praed kõik kergelt panni pääl läbi. siis libistad potti. paned vett, sekka puljongikuubik. kui kenaste keema läheb, pudistad sinna paraja jupi suitsujuustu (merevaik käib ehk ka) ning pakikese kohvikoort. lased hetke vaikselt mullitada. siis viskad peotäie rosinaid ka sisse.
õudselt hea. kõik sõbrad kiidavad.
Lisa postitus