Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
vegeta
 
millikas 31. jaanuar 2002, kl 13.55
Hiiglama hea sousti saad nii:võta 500g hapukoort,tükelda 1 mitte väga suur mugulsibul sinna sisse,lisa vegetat(kindlasti PUNANE vegeta),sega.Seda võib ka kohe tarvitada,aga veel parem saab siis,kui lased 1-2-3 tundi seista.Sobib makaronide,kartulite jne kõrvale.Eriti hea on grillitud vorsti,liha kõrvale s.t et suvel grüünepidudel on minul see asendamatu asi.
Ja veel:vegetat tuleb panna mitte vähe-siis ei tule õiget maitset,aga kui saab vegetat palju-siis tuleb soust soolane.Minu laps(13a.),kes on üsna nõudlik söögi suhtes lausa nõuab vahel,et tee seda sousti ja kui ma siis keeldun,peab ta seda ise tegema millega ta saab suurepäraselt hakkama.Igatahes soovitan kõigile palavalt!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!