Kööginõu
hartsho
Eeva 01. veebruar 2002, kl 19.39 |
anneli 02. veebruar 2002, kl 10.16 |
Hartšo.
500g lambaliha, 2L vett, ½ kl riisi, 1 porgand, 2 sibulat, 2 küüslaauguküünt, 2 spl tomatipastat, 2spl margariini, soola, pipart, peterselli, tilli.
Liha tükkideks ja pane keema, vaht riisuda. Tükeldatud, porgand,küüslaauguküüned, sibul kuumutada rasvaines koos tomatipastaga. Kui liha on umbes 1,5 tundi keenud, lisatakse riis ja 30 minuti pärast praetud köögiviljad. Maitsestada.
500g lambaliha, 2L vett, ½ kl riisi, 1 porgand, 2 sibulat, 2 küüslaauguküünt, 2 spl tomatipastat, 2spl margariini, soola, pipart, peterselli, tilli.
Liha tükkideks ja pane keema, vaht riisuda. Tükeldatud, porgand,küüslaauguküüned, sibul kuumutada rasvaines koos tomatipastaga. Kui liha on umbes 1,5 tundi keenud, lisatakse riis ja 30 minuti pärast praetud köögiviljad. Maitsestada.
Lisa postitus