Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
hartsho
 
Eeva 01. veebruar 2002, kl 19.39
Mõtlesin proovida hartshod, aga ei tea täpselt, kuidas see käib. Kas keegi oskab soovitada?
 
anneli 02. veebruar 2002, kl 10.16
Hartšo.
500g lambaliha, 2L vett, ½ kl riisi, 1 porgand, 2 sibulat, 2 küüslaauguküünt, 2 spl tomatipastat, 2spl margariini, soola, pipart, peterselli, tilli.
Liha tükkideks ja pane keema, vaht riisuda. Tükeldatud, porgand,küüslaauguküüned, sibul kuumutada rasvaines koos tomatipastaga. Kui liha on umbes 1,5 tundi keenud, lisatakse riis ja 30 minuti pärast praetud köögiviljad. Maitsestada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!