Kööginõu
Hiina köök
Muti 15. veebruar 2002, kl 17.37 |
Pipi 15. veebruar 2002, kl 21.50 |
susanne 18. veebruar 2002, kl 08.37 |
kui sõbrad kylla tulevad , yllatad neid selveri "ping pong"`ist ostetud hiinaroogadega .Ega sa ei pea kiitlema et ise tegid, a tagasi ajama ju nagu ka ei pea:P
Ok ok , ma saan aru et tahad päris ise teha:) Jällegi sea sammud ping-pongi! Ja lihtsalt seisa sealsamas tegijal kõrval, usu mind nii saad mitmeidki häid ideid! Vaata ja sa näed et seal ei ole mitte midagi keerulist:)))
Ok ok , ma saan aru et tahad päris ise teha:) Jällegi sea sammud ping-pongi! Ja lihtsalt seisa sealsamas tegijal kõrval, usu mind nii saad mitmeidki häid ideid! Vaata ja sa näed et seal ei ole mitte midagi keerulist:)))
Liisbeth 18. veebruar 2002, kl 09.27 |
Selveri "Ping Pongi" toitudega võid oma külalisi vaid vastiku äädikamaitselise toiduga üllatada :(
Kui juba kellegile valmis hiinakat soovitada, siis on hetkel parim hinna ja kvaliteedi suhe "Mandariin" 'ist saadaval hiina toidul.
Selline muhe tumedatverd kokk on seal kah, ehk saab temaltki mõned head nõuanded hiina toidu valmistamiseks :)
Kui juba kellegile valmis hiinakat soovitada, siis on hetkel parim hinna ja kvaliteedi suhe "Mandariin" 'ist saadaval hiina toidul.
Selline muhe tumedatverd kokk on seal kah, ehk saab temaltki mõned head nõuanded hiina toidu valmistamiseks :)
sanja 18. veebruar 2002, kl 09.35 |
mina olen pingpongist küll head toitu saanud, ple veel äädikamaitselist sattunud. Kuid vahest on neil seal mõni komponent toidus nagu veidi kuiv, hullemal juhul nad jätavad kuidagi asja külmaks .Eitia kas siis kiiruse tõttu! Või siis selle pärast et ma sealsamas uudistan kuidas nad seda valmistavad (eitia kas neil hakkab kiire või ei taha nad eriti näidata kudas nad teevad , hih:))
täpi 18. veebruar 2002, kl 12.01 |
kriitik 18. veebruar 2002, kl 12.17 |
Pipi 19. veebruar 2002, kl 09.05 |
nipitaja 19. veebruar 2002, kl 14.48 |
Selveri Ping-Pong oli hea enne ümberkorraldusi. Nüüd on seal uutmoodi menüü ja maitse on kehvem. Mandariinis aga saab näiteks krõbedaks praetud kanaliha magushapus kastmes asemel kastmes ligunenud taignas kanaliha, millel on krõbedusega väga vähe ühist. Tammsaare teel asuvas Hiina toidu augus(mis ta nimi iganes kah poleks)aga on kummaline arusaamine sõnast terav-pekingi kana teravas kastmes oli selline imal ja magushapu ehk, aga terav küll mitte. Kanaliha oli samuti ligunenud nagu eelmiseski näites ja lisaks veel rasvane kananahk. Muidugi on see maitse asi mis kellelegi meeldib või mitte.Igatahes soovitus-osta parem kanafileed ja prae neid pannil just nii krõbedaks või mitte krõbedaks kui meeldib.Maitsestada saab ka nii äkiliseks kui just süda ihkab ja siis sinna peale valada Hiina magus-hapu kaste. See on purgis ja tootja nimi on SPILVA(vms).Sisaldab ananassi,porgandit,paprikat ja sibulat. Maitse on vägagi hiinapärane ja alati saab juurde panna oma maitsele meeldivaid asju.Lisandiks oskab riisi juurviljadega keeta igaüks. Kokku väga maitsev ja tuleb odavam ka.
Pipi 19. veebruar 2002, kl 15.16 |
Täitsa naljaks. maitsed on ikka NIII erinevad...samuti kui see va pingpongi hiina toit on ka see spliva hiinapärane kaste yks mageduse tipp:( teine kole kaste on (ka vist nende toode) see itaalia kaste. kurvad varjud minuarvates. naljanumber oli spliva verivorstikaste - vedeldatud (ilmselt veega) pohlamoos. ök. sry.
Lisa postitus