Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
heering
 
mõtlik 20. veebruar 2002, kl 22.13
tervitus
asi selline, et oavastasin oma elukaaslase kolimise järel sügavkülmast heeringafilee (nõrgalt soolatud).
ja probleem selles, et väga harva, kui ma heeringast midagi söön, aga ära see filee vaja tarvitada on, sest läheb teine muidu iidvanaks juba.
neid pagana rulle ärge soovitage, vaid ehk oskab keegi anda mingit huvitavat retsepti, et midagi teha ja et see pagana heeringamaitse natukenegi ära kaoks :(
 
Kata 21. veebruar 2002, kl 09.20
Haki mõne salati sisse.
 
Kati 21. veebruar 2002, kl 12.33
Viska ära !!! Kui heeringamaitset ei kannata.
Muidu võiks ära sultada, hapukoorega üle valada, muna ja sibulat peale hakkida ( kõike ikka uhkelt )ja koos keedukartuliga nahka pista. Kui mäletate , siis üks veneaja sünnipäevalaua kohustuslikke "kaunistusi ". Nüüd jälle paljudes kohtades näha, proovisin isegi vanaasta õhtul pakkuda ja läks mis ludises.
 
Kati 21. veebruar 2002, kl 12.33
Viska ära !!! Kui heeringamaitset ei kannata.
Muidu võiks ära sultada, hapukoorega üle valada, muna ja sibulat peale hakkida ( kõike ikka uhkelt )ja koos keedukartuliga nahka pista. Kui mäletate , siis üks veneaja sünnipäevalaua kohustuslikke "kaunistusi ". Nüüd jälle paljudes kohtades näha, proovisin isegi vanaasta õhtul pakkuda ja läks mis ludises.
 
Kati 21. veebruar 2002, kl 12.34
See , et see teade nüüd 3 korda ilmuks polnud küll minu mõte.
Masin tegi !
 
Venice 21. veebruar 2002, kl 15.19
Haki heeringas väikesteks tükkideks,lisa kodujuustu,hapukoort,muna ja sibulat,serveeri kuuma keedukartuliga. Nami.
 
prrrrrrrrrrrrrr 22. veebruar 2002, kl 11.39
kihiti - heeringas alla, pisikeste tykkidena, sutt sibulat peale, siis riivitud keedetud porgand, siis riivitud keedetud kartul, siis riivitud keedupeet ja siis hakitud muna peale. Iga kigi vahele või näiteks ainult peedikihi peale majonees või majoneesi-hapukoore kaste vms.
 
Piggy 22. veebruar 2002, kl 17.25
Haki filee umbes 1-1.5 cm laiusteks ribadeks.Koori keskmise suurusega sibulaid 2tk ja lao kihiti purki. Peale vala marinaad.
Võta vett lahusta sinna natuke soola ja natuke suhkrut (suhkrut 1/3 soola kogusest) ning veidi äädikat maitse, kui tunned, et midagi on vaja nendest komponentidest lisada siis lisa. Sobib nii leiva peale kui-ka kuumade kartulite juurde.
 
mõtlik 23. veebruar 2002, kl 12.27
ei-ei, heeringamaitse on teatud ulatuses isegi meeldiv, lihtsalt VÄGA TUGEVAT heeringamaitset ma ei kannata. (kui üldse ei kannataks, oleks juba ammu heeringa ära visanud :P)

aga tänud abi eest, muidugi :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!