Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
koogipulber
 
miisu 25. veebruar 2002, kl 21.34
Kusjuures olen tähele pannud et poes müüdavad koogipulbrid (juubeli, erika jne) on päris mugavad valmistamaks kooki kiiresti ja odavalt .Maksavad nad ju umbes 12 krooni pakk ja on vägagi kvaliteetse maitsega. Viimasel ajal olen katsetanud igasuguseid lisandeid neile juurde segada , nagu näiteks kohupiima, puuvilju(kuivatatud aprikoose), shokolaadilaaste, pähkleid .Keegi ei arvaks et poest ostetud:))) Ja ise mõtlen uhkusega et vaat milline kook ja milline kokkuhoid . Hihi , nagu reklaamis:P
 
a4 26. veebruar 2002, kl 09.38
Ma ka üritasin tordipulbri ja kohupiimaga kooki teha(kihiti tordipulber ja kohupiima-muna-hapukoore segu) aga eriti välja ei tulnud. Kas keegi teab head retsepti?
 
Memm 26. veebruar 2002, kl 09.45
Siin on nendest koogipulbritest palju variante.

http://www.vilma.ee/retsept.htm
 
Katariina 26. veebruar 2002, kl 11.21
ma tihti ostan Vilma koogipulbreid, eriti meeldib Erika.

Segan veega, kallan taigna küpsetusvormi. Taignale panen peale (vajuvad nagunii sisse) külmutatud kirsse, või musti sõstraid ning kallan üle hapukoore seguga.4spl hapukoort (võib ka rohkem) + 2 muna + suhkrut veidi ja vaniljet. See munasegu hoiab marjatäidise mahlasena koogi sees.

Noh ja ahju küpsema.
 
M 26. veebruar 2002, kl 13.43
Katariina: kaua ja mis temperatuuril sa seda kooki küpsetad?
 
laine 26. veebruar 2002, kl 14.22
mulle ka meeldib erika:))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!