Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
midagi tööl
 
Ingrid 26. veebruar 2002, kl 16.13
Oleksin tänulik,kui keegi oskab midagi välja pakkuda sünnipäeva tähistamiseks töö juures. Lihtsat ja kiiret,et õnnitlejatel oleks midagi mõnusat suhu pista ja samas, mis oleks midagi uut!
 
Sille 26. veebruar 2002, kl 16.17
Kuidas oleks dipi vaagnaga? Juurviljad ja mõnus kaste. veidi salvrätte juurde. Või näiteks justuvalik.
 
mona 26. veebruar 2002, kl 16.27
Mina pakuks soolasest salatikorvikesi ja magusast Napoleoni kooki!
Juurikad jätaks sel korral koju!
 
Laura 26. veebruar 2002, kl 16.29
Mona, napoleoni kooki nüüd "uueks" küll nimetada ei saa... :-)
 
Mona 26. veebruar 2002, kl 16.36
Uus ongi unustatud vana!
 
Vic 26. veebruar 2002, kl 16.42
Mul kohe sama probleem tulemas! Mõtlesin teha puuvilja vaagna, kommivaliku ja soolaseks osta korve ja ise täita naks-naks kohel. Midagi jube uut on raske välja mõelda, kui mingi mõtte siit saaksin, oleksin ka tänulik!
 
ketu 26. veebruar 2002, kl 16.45
Õpetaja sünnipäeval ostsime ükskord juustukringli, pole küll eriti shikk, aga see eest jube hea.
 
vanasõber 26. veebruar 2002, kl 16.47
juustud/puuvili(viinamari)/vein läheb iga ilmaga ja on kindel valik, kräkkereid ka juurde ning pole mingit küpsetamist ega möksimist vaja.
 
Karamell 27. veebruar 2002, kl 09.30
Poes on ju lisaks traditsionaalsele juustuvalikule saadaval näiteks : taignas küpsetatud kala ja kana suupisted , igasugu erineva maitsega lihapalle. Osta dipikastet ( kartulikrõpsude juures on päris head pulbrid mida mulle meeldib hapukoorega segada), eelmine suvi pakkusin oma sünnipäeval ja läks peale küll. Tuleb poes silmad lahti ringi käia!
Kui väga originaalne tahad olla paku sushit !
 
Miu 27. veebruar 2002, kl 14.23
Salatikorvikesed on nii maitsvad ja samas ka väga dekoratiivsed. Väga häid ja norm hinnaga lehttaignast korvikessi valmistatakse Pagaripoistes. Need on nii head ja õhulised, erinevates suurustes, tellima peab üks päev ette. Täidad siis ise vastavalt maitsele. Näit. munavõi ja miskit kalalist (krevetid, lõheribad, suts kalamarja); pasteet, seenesalat, juustusalat, kartulisalat jne. Kui veel ilusti ära garneerida, siis mmmmmm...
Peale selle saab sealt Pagaripoistest ka imehead kohupiimakringlit.
 
köögikata 27. veebruar 2002, kl 14.24
Oleneb sellest ka, palju kulutada soovid. Iseenesest on ju salat odav asi, võtad purgiga kaasa. Soolane kraam läheb inimestele rohkem peale kui magus. Igasugu oma keldri seened, salatid, kurgid maitsevad minu töökaaslastele küll eriti. Lisaks veel puuvilja ja miski tort. Mina ei tea, mulle isiklikult see küpsiste ja snäkkide värk ei meeldi, olen vist tervislikuma toidu pooldaja, pärast kuivi maitsetuid küpsiseid on kõht kuidagi punnis ees ja söönud nagu ikka pole. Juust on kallis, tee põnevaid toorsalateid, see purgivärk pole üldse nii jube kui tundub. Kui sul neid kolleege muidugi väga palju pole. Mina olen ka kompotti pakkunud. See tähendab jälle oma keldri varusid pluss poefrukte. Igavesti lahe söök, paned suure kausiga, kulp sisse, nagu supp. Mõni näiteks ei joo kohvi, mõni ei joo teedki, siis vähemalt ei jää leib kurku kinni, on inimesel mingigi maitsev vedelollus võtta. Mulle möksimine meeldib ja ega ma ausalt neid purke seni käe otsas pole ka töö juurde vedanud. Aga odavam on igal juhul kui kõik näksid poest osta, pealegi - kolleegid saavad su kuntse kiita, et mõtle, ise tegi.
 
Lizzy 27. veebruar 2002, kl 15.49
Näiteks näkileivad. Panegi pakiga laua peale (no, taldriku peal oleks vist viisakam), igaüks võtab ise ja määrib endale meelepärase määrde peale, kas pähklivõi, Belette, philadelfia toorjuust, merevaik, kohupastad ja kasvõi mingi magus määre- sokolaadivõi, moos jne, jne.
 
mirr 27. veebruar 2002, kl 16.16
mina soovitaks t@idetud lavashirulle- ise teen neid just ootamatute kylaliste puhul- tekitad 6hukesest lavashist torbikud ja t@idad millega iganes-juustu, krevettide, salati???!!? t6eliselt maitsev ka.
 
Kass 28. veebruar 2002, kl 14.27
Võileivatort
 
ise 28. veebruar 2002, kl 19.33
Tallinna inimesed proovige Grand Hotell Tallinna pizzakringlit - lihtsalt super. Soolane süütäis teeb tööpäeva lõpul kõigile head meelt.
 
K 28. veebruar 2002, kl 23.57
Keset talve võiksid pakkuda midagi värsket soolasest näiteks krevetisalatit ja magusast teha midagi eksootilistest puuviljadest. See oleks palju parem kui süüa mingeid kuivi snäkke kohviga! Kala, aedviljad ja puuviljad oleksid palju tervislikumad! Kui tööpäev on selleks ajaks lõppenud võiks joogiks pakkuda ka näiteks valget veini ja kui alkoholi ei soovita siis uskuge mind jõhvikamahl on väga hea ja tervislik ka!
Proovige!!! Võib olla on teil töö juures keegi oma kaalu pärast mures, kui te pakute tervislikku toitu ei pea see inimene kõrvale jääma!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!