Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
lahja ja maitsev
 
muksi 28. veebruar 2002, kl 11.21
Kas keegi teab lahjade ja maitsvate toitude retsepte? Andke teada. Ise kohe panustaks ühega. Tuunikala rull: selleks on vaja lavashi lehti(lavash puri), lahjat sulatatus juustu(belette)tuunikala omas mahlas, hiinakapsast, tomatit ja makrat. Kokku tuleb segada tükeldatud tomat, kapsas, makra ja tuunikala. Siis võtke lavash, parem on kui lõikate selle pooleks, siis saab ühest lehest 2 rulli. Määrige lavashi peale juustu, pange laotage segu sinna peale ja keerake rulli. Jube hea ja tõesti maitsev. Proovisin ükskord lõhega ka.
 
tibi 28. veebruar 2002, kl 11.35
osta külmutatud china mixi köögivilju, eri poodides 13-17 kr, terves pakis mingi 80 kcal! kui tahad eriti lahjat siis söö ainult köögivilju, kui tõsist einet siis prae natuke lihatükke (nt kana või kalkunit) ka juurde. sinna võib muidugi vastavalt maitsele lisada ka seeni ja ananassi, mõlemad lahjad, või midagi muud, mis sulle aga maitseb. maitsesta sojakastmega ja soovi korral tibakese tšilliga. ja kiire ja huvitav, aga lahja toit ongi valmis:)
 
sandra 28. veebruar 2002, kl 15.01
tibi poolt välja pakutud varianti saab täiendada ka väga edukalt kalaga. Mulle meeldib näiteks lõhe või forelliga.
 
tibi 28. veebruar 2002, kl 15.06
ja krevettidega on ka huvitav.)
 
njuu 28. veebruar 2002, kl 15.07
Peti tarretis erinevate marjadega.

Liiter petti (toasoe), et želatiin klimpi ei kisuks.
Suhkruasendajat(võib julgesti panna, sest magusus tõmbab millegipärast tagasi) või suhkrut.
Võib ka erinevate Fun Light'i joogikonsentraatidega maitsestada.

Liitri petikohta 4 tl želatiini, panna külma vette paisuma.

Vahepeal võtta magustoidupokaalid vms analoogset ja sinna põhja panna niipalju kui soovi on kas marju, sulanud, külmunud, kompoti omasid või puuviljakonservi jne.

Siis lasta želatiin kuumveevannis vedelaks ja segada petiga ettevaatlikult. Siis naksti segu pokaalidesse ja pokaalid kas lihtsalt jahedasse või külmkappi.

Imehea ja imelahja.
 
köögikata 28. veebruar 2002, kl 16.53
Väga hästi on kõigile minu tuttavatele peale läinud lillkapsas juustuga. Võib kasutada nii külmutatud kui värsket. Keedad soolaga maitsestatud vees hästi natuke aega,sest ta peab jääma krõmpsuv, no läheb nii 3-4 min. Siis kurnad vee ära, paned lillkapsa võiga määritud ahjuvormi, puistad riivitud juustuga (oma maitse järgi vali) paksult üle ja küpsetad pealt kuldpruuniks. Mina söön seda lausa ilma lihalisanditeta, aga ta sobib ka igasuguste lihatoitude juurde, olles nagu salati eest.

Ja kui Sa ei ole veel proovinud värsket brokkolikapsast võis praetuna, oled ka paljust ilma jäänud. Prae brokkolikapsa tükke
pannil mõni minut, kuni osa tükikesi hakkab juba mõnest kohast pruunistuma, sipsuta soola peale - väga mõnus krõmpsuv toidulisand ja maitse on hõrgutav!
 
Krissi 28. veebruar 2002, kl 18.20
Paksult juustu ei ole ju lahja:( Maitsev, jah.
 
köögikata 01. märts 2002, kl 09.29
To: Krissi

Juust on mõnusalt rasvane jah, aga see oli lihtsalt minu retsept selline ja mul kaaluga probleeme pole. Kel vaja, taipab isegi, et juustu ei pane. Ka ilma on hea.
 
muksi 01. märts 2002, kl 10.04
Pealegi võib kasutada mozarellat või mõnd muud lahjat juustu.
 
triinulepa 01. märts 2002, kl 10.10
näiteks on Meieri Gouda juust vist 12-15% rasva ja kusjuures maitse on ikkagi olemas!
 
eh! 03. märts 2002, kl 16.29
Kähkukas: 200-300 gr, sealiha viilukesi praadida umb.5 min (hästi pruuniks). Lisa "Aedniku maiuspala" või muu külmut. aedvili. Vett ja tomatipastat kindlasti!+ muud maitset (Maggie Texicana Salsa on hea) ja hauta 5 min. Mõnus.
KIIRE! KERGE!
Mozzarella on mõnus ja lahja.
Kui üldse ei viici süüa teha, siis pühapäeva õhtuks farmi kodujuust krevettidega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!