Kööginõu
zelatiin
Margit 16. märts 2002, kl 20.46 |
kassu 17. märts 2002, kl 03.34 |
Pipi 17. märts 2002, kl 09.22 |
1. zhelatiinipulber alati hästi kylma vette paisuma, vett peab ka piisavalt olema ja aga ka 8kunni 40 min, söltub zhelatiinist)
2. zhelatiin sulatada nö kuumaveevannis
3. enne kasutamist veidi lasta jahtuda (aga ntx kohupiimamassi hulka vöib vabalt ka suht kuuma zhelatini valada, vahkoore sisse ei soovitax;)
2. zhelatiin sulatada nö kuumaveevannis
3. enne kasutamist veidi lasta jahtuda (aga ntx kohupiimamassi hulka vöib vabalt ka suht kuuma zhelatini valada, vahkoore sisse ei soovitax;)
Piggy 17. märts 2002, kl 10.57 |
1. Ühe teelusika (triiki) kohta tuleb võtta üks supilusika täis külma vett ja sulatada (lasta seista aeg-ajalt segades 20 minutit).
2. Siis võtta teine nõu milles on pea-aegu keev vesi ja panna esimene nõu sulatatud zelatiiniga sinna sisse ning segada nii kaua kuni zelatiini mass muutub vedelaks. NB! zelatiin ei tohi minna keema.
2. Siis võtta teine nõu milles on pea-aegu keev vesi ja panna esimene nõu sulatatud zelatiiniga sinna sisse ning segada nii kaua kuni zelatiini mass muutub vedelaks. NB! zelatiin ei tohi minna keema.
sille 17. märts 2002, kl 22.21 |
Vees lahustamiseks/paisutamiseks on vajalik vee kogus tavaliselt pakendil kirjas, aeg ka. Võib küll olla, et erinevad želatiinid käituvad veidi erinevalt. Mina olen teda paisutamise ajal ikka aeg-ajalt seganud ja kontrollinud, et tükke ei jääks.
Muud näpunäited on eelkõnelejatel täiuslikult kirjeldatud. Varu kannatust ja püüa oma želatiini pakendil olevat õpetust täpselt järgida.
Muud näpunäited on eelkõnelejatel täiuslikult kirjeldatud. Varu kannatust ja püüa oma želatiini pakendil olevat õpetust täpselt järgida.
Lisa postitus