Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
soolast?
 
V.v. 20. märts 2002, kl 13.41
Mida teha kui juhtub vahest toidusse rohkem soola minema, kui sooviks? Igakord ei aita vee juurde uhamisest. Läksin hiljuti ühe maitseainega alt, mille soola % oli märgatavalt suurendatud.
 
LaTetra 20. märts 2002, kl 14.21
Kartuli tükeldamine toidusse võtab soolasust vähemaks. Ka suhkrut pannakse, et soolast maitset vähendada.
 
ylenna 27. märts 2002, kl 10.53
Toore kartuli lisamine toidusse, jah.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!