Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
veinikaste
 
potsa 21. märts 2002, kl 16.26
äkki keegi oskab nõu anda, kuidas tehakse punase veini kastet? restoranides on need alati NII head, aga ma ise pole julgenud veel midagi punnitama hakata.
 
Lynn 22. märts 2002, kl 17.15
Valmis Blå Band punase veini kaste poes saada (Knorril ka oli) - väga maitsev ja kiire ja ei pea kartma vussiminekut :))

aga ise tegemisest niipalju, et peaks olema võimalikult kuiv vein, siis tuleb maitse kõige paremini välja ja ka värv tumedam. mõni odav "bordoo" näiteks. maitseaineid ma tõesti hetkel ei mäleta, aga olenevalt toidust võid ju varieerida vähekese estragoni vm. sellisega, mis aga meeldib (või vaadata poes selle Blå Band punase veini kastme pakilt)... kasutada aga parem kastmepaksendajat (tumedat) oleks, kui et jahu. siis ei jää kõrvalmaitset.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!