Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
spagetid
 
Marju 25. märts 2002, kl 18.09
kes soovitab mulle head retsepti, kuidas teha spagette erinevate lisanditega?
mina olen proovinud näiteks sellist asja et, lõikan porgandi väikesteks tükideks panen pannile vee sisse auduma, kui need on peaaegu valmis( mina jätan naad pool tooreks)lisan juurde punase paprika tükid autan veel veidi siis lisan sinna veidi tomatipastat ja kanapuljongit maitse järgi lasen sel keeda veidi ,siis lisan sinna praetud hakkliha ja soola ja pipart kui leian et on juurde vaja.Lasen sel veel veidi podiseda siis panen sinna hulka keedetud spagetid, tõstan panni tulelt ära ja segan korralikult läbi, valmis võib sööma hakkata.
meie perele see väga maitseb.
kastet ei tohiks väga palju teha muidu ujuvad need sapgetid seal sees.
 
Marie 25. märts 2002, kl 23.46
muide sama süsteemi saab teha ka riivitud kapsas ja porgand (hautada) ja siis spagetid peale. Muidugi maitseaineid ka lisaks. Tundub võibolla naljakas, aga viib keele alla. Eriti kui juurikad muidu meeldivad. Soovitan vok panni peal teha.
 
Kärt 26. märts 2002, kl 11.20
Meie pere lemmikud on spagetid lõhe ja sulatatud juustu kastmes. Ostad lõheliha või krevette,viskad pannile või hautuspotti. Võiga lased neil natukene haududa ja siis valad paki kohvikoort peale ja lisad paki või kaks( olenevalt söögikogusest) sulatatudjuustu. see sulab segades hästi ära. Siis lõpuks maitseained omal soovil. mina panen sidrunipipart või oreganot. Igatahes minu perekond peab sellest vägagi lugu.
Teine asi on hakklihaga juustukaste. Hakkliha pruunistad maitseainetaga ja lisad jällegi kohvikoort ja ohtralt riivjuustu sinna sulama. Juustu ikka nii palju et maitset jääks ja kaste selline veniv oleks. Ka väga hea.
 
wo:man 26. märts 2002, kl 12.51
Auduma? Mis tegevus see küll on?
 
ylenna 27. märts 2002, kl 10.49
Mis sa norid, wo:man? Hauduma.Ja miks wo:man, õigem oleks ju woman, või wo. man:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!