Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Mida täna süüa teha?
 
Kärt 26. märts 2002, kl 11.15
Olen täiesti hädas,mõtted on otsas mida täna süüa teha. Midagi sellist mis pole eriti vürtsikas kuna laps on alles kahene ja tema eriti lugu vürtsidest ei pea. Aidake heade ideedega!
 
plika 26. märts 2002, kl 11.31
1 pakk(300-350 g) kalkunihakkliha, 1 pakk aedniku maiuspala, 1 kotike pruuni riisi(Bosto või UB´s). Keeda riis enam- vähem pehmeks, lisa praetud hakkliha ja aedviljad. Maitsesta basiilikuga, küüslaugusoolaga, sibulapulbriga, või endale meelepärasel viisil. Nt.võid riisi keeta puljongis (kanapuljong) vms. Mulle meeldib. Vahest panen ka merevaigu juustu sisse, sulab mõnusalt.
 
väikeMy 26. märts 2002, kl 11.46
mul on täna plaanis võrdlemisi sarnane asi: keeda riis; külmutatud köögiviljad(porgand, hernes, mais, oad); prae ja hauta hakkliha + tükeldatud seened + porru, lisa sojakaste, köögiviljad, riis ja riisimaitseaine.
 
Kiisuk 26. märts 2002, kl 14.38
mina teen sama varianti
aga riisi keedan eraldi külmutatud juurviljadega(mulle meeldib mehhiko miks ardo oma)
ja hakkliha seened kastmeks koos purustatud tomatiga
sulatatud juustu meeldib mullegi igale poole sisse surada :PPP
 
Pipi 26. märts 2002, kl 15.23
tee pitsat. võtta sygavkülmast suvalise kattega pitsa (soov. mitte reinu pitsa)loe läbi kuidas avada karpi ja millisesse ahju pista. umbes 5 minuti pärast palu pere lauda. kõik on õnnelikud nagu reklaamis lubati;))))
 
Sippsikk 26. märts 2002, kl 17.30
Mul on kartulihautis - praen poti põhjas nats kas liha,sinki, vorsti, konservliha , mida iganes rasvast, sibulat ja mõned killud porgandit. Valan peale ca tassitäie puljongit, sisse pipar ja loorber ja suuremad tükid (1/4) kartuleid. Kaan peale ja hauta päris päris pehmeks, peaaegu lagunema. Jälle toekas ja maitsev kõhutäide.
Mõnus, mmmmmmm
 
Kärt 27. märts 2002, kl 14.24
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!