Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
talupojasupp
 
Tree 26. märts 2002, kl 14.12
Kunagi ammu, kui veel koolis sai käidud, pakuti kooli sööklas aeg-ajalt talupojasuppi, mis mulle hirmsasti maitses. Sooviks seda ise ka teha, kas keegi oskab rääkida, kuidas?
 
Kärt 26. märts 2002, kl 14.17
Paned kondid keema ja mingi aja pärast viskad kruubid. Kui kruubid hakkavad pehmeks saama siis lisa kaalika tükid ja natukese aja pärast kartul,porgand. Ja kõige lõpuks kui asjad pehmed hapukurk.
 
Sippsikk 26. märts 2002, kl 17.24
Kruupe soovitan enne leotada, lähevad kiiremini pehmeks ja ei ole nii jahused. Veel soovitan praadida killuke suitsuribi (karbinaadi) ja sibulat ning kuumuta samas ka paprikatükid läbi, lisa valmis supile, annab mõnusa koduse maitse. Muidugi loorber ja peale hapukoort( soovi korral lisa sutsuke ketsupit või tomatitükke). Tubli oled, et nii toeka mälestuse üles kaevasid. See on igatahes yx on odav ja hea kõhutäis. Nime võib ju ka moderniseerida kui emhele vastuvõetav ei ole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!