Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Pasha
 
Inks 27. märts 2002, kl 12.01
Kas keegi kirjutaks vähese kalorisisaldusega pasha retsepti, mida oleks ka lihtne teha?
 
tinka 27. märts 2002, kl 15.48
kas sul Maire Suitsu kokaraamatut pole, seda suurt. temal on alati kõik toidud head ja tervislikud... või võta tavaline retsept ja kasuta lahjemat kohupiima ja koore asemel piima... Mina ise teen sellel aastal hoopis aprikoositaskuid-muretaignarõnga peale kohupiima ja muna j avaniljet ja kõik see vahtu ja siis kuubikuks lõigatud aprikoose peale ja kui valmis on siis tolmsuhkrut ka.....
 
Helen 27. märts 2002, kl 17.08
Kui ikka kaloreid hakata kokku lugema on suitsu retseptid tõelised kaloripommid. Raamatut olen vaid sirvinud, kuid kogun neid selveri retseptilehekesi.
Kohupiimakoogi sisse pannakse pool kilo hapukoort, näiteks
 
Bella 28. märts 2002, kl 12.09
No kui te pasha seest ka kalorid välja võtate, siis tulemus küll enam pasha pole, vaid miski kohupiimamass. Kui teha, siis ikka korralikult (üks kord aastas ju) või siis üldse tegemata jätta. Võib ju miski kohupiimakoogi kokku keeta vms...
 
käpik 28. märts 2002, kl 14.57
Märtsikuu Aed ja Kodu ajakirjas on üks huvitav kohupiimaretsept. Mina teen seda tänavu. Kohupiim rasvatu ja ainult pakk vahukoort ja lõunamaiste puuviljade kompott, paistis olevat lihtne teha ja maitsev arvatavasti ka!
 
Kadri 31. märts 2002, kl 16.26
Kaalujälgijate pasha:

3dl kohupiima
6 tl margariini
3 munavalget
2 tl vaniliini suhkrut
või suhkruasendajat
0,5 sidrunimahl
1/2 tl riivitud sidrunikoort
6 tl rosinaid

Vahusta rasvaine kohevaks, lisa kohupiim, maitseained. Vahusta munavalged ja lisa kohupiimale. Kalla segu marliga vooderdatud pashavormi või filterpaberiga vooderdatud kohvimasina filtrisse ja lase seista 2 tundi jahedas.
Retsept on 3 inimesele
1 portsjon annab 4 punkti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!