Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
söögi punktid
 
maigi 28. märts 2002, kl 14.41
Kas on kuskil netis üleval toiduainete punkte, neid kaalujälgijate omi, või hoiavad nad neid kiivalt endale ja väljastavad ainult grupiga liitumisel.
 
jälgisin 28. märts 2002, kl 14.46
Sa ei pea grupiga liituma, et omale ntx Ostujuhi saada. Lähed kohale ja ostad sealt. Või osta siis kohe see punktikalkulaator ja arvuta aga ise:)
 
female (16a.) 02. aprill 2002, kl 02.59
minu arust kohal käimine on mõtekam... siis ikka on mõtet korralikult söömisega pingutada ja retsepte annavad ju kah... ja päris häid muide.
võin e-mailida kui keegi tahab. vaid e-maili mulle ja küsi :))) mina võin lahkelt jagada, kuigi olen ainult 3 nädalat käind kaalu nälgimas!
 
Deya 03. aprill 2002, kl 10.01
to female (16)

Tere ja äärmiselt meeldiv, et lahkelt pakud oma abi jagamaks häid ja lahjasid retsepte. Ma arvan, et paljud on neist huvitatud. Seetõttu võiksid äkki nad ikkagi siia üles riputada, mitte meiliteel jagada? Ma kujutan ette et neid on palju, aga mõned sellised eriti head soolase ja mõned magusa omad võiks küll ju..?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!