Kööginõu
kohupiimakook
Vic 02. aprill 2002, kl 11.31 |
Olen ise igasuguseid retsepte alati täiendanud ja nüüd tuli jälle nii hea välja,et julgen ka teistele soovitada, suhteliselt lihtne teha ja ka mitte eriti rammus.
Põhjaks:
2 muna
suhkrut
kiikaerahelbeid või neljavilja helbeid
õli
Seda tee just niipalju kui Sinu vorm põhjaks nõuab, peab ta olema selline pude, pudistad vormipõhja.
Peale:
2-4 pakki rasvata kohupiima
piima
3-4 muna
suhkrut
rosinaid, kuivatatud aprikoosi tükikesi
riivid ühe suure või kahe väiksema sidrun koore (ainult kollase osa)- selle kraami segad suuremas nõus korralikult ära, teed seda just niipalju, kui Sinu vormis vaja läheb.
Nüüd riputad vormis olevale kohupiimale peale müsli ja kaneeli segu, selle teed ise olemasolevast müslist ja pistad koogi ahju, algul võid 200 peal hoida ja hiljem kraadi alla lasta, nii 30 -40 min. olenevalt koogi paksusest, jälgi kui servad pruunukad siis on valmis. Head isu!
Põhjaks:
2 muna
suhkrut
kiikaerahelbeid või neljavilja helbeid
õli
Seda tee just niipalju kui Sinu vorm põhjaks nõuab, peab ta olema selline pude, pudistad vormipõhja.
Peale:
2-4 pakki rasvata kohupiima
piima
3-4 muna
suhkrut
rosinaid, kuivatatud aprikoosi tükikesi
riivid ühe suure või kahe väiksema sidrun koore (ainult kollase osa)- selle kraami segad suuremas nõus korralikult ära, teed seda just niipalju, kui Sinu vormis vaja läheb.
Nüüd riputad vormis olevale kohupiimale peale müsli ja kaneeli segu, selle teed ise olemasolevast müslist ja pistad koogi ahju, algul võid 200 peal hoida ja hiljem kraadi alla lasta, nii 30 -40 min. olenevalt koogi paksusest, jälgi kui servad pruunukad siis on valmis. Head isu!
PATSIENTnr128 02. aprill 2002, kl 15.11 |
Lisa postitus