Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
marinaad:)
 
kassu 02. aprill 2002, kl 18.56
Rääkige mulle ka , kulla perenaised-mehed , mis marinaade te oma lihalõikudele teete? Kevad käes ja igasugu shaslõki-isu kipub peale. Päris shaslõkki ju veel ei tee, kuid äkki teil on jagad mõni mõnus marinaad milles lihal lasta seista ja siis ahju?
 
zoocoll 04. aprill 2002, kl 12.37
Mesi, ca 1,5 dl
Veiniäädikas ca 0,5 dl (aga soovitan proovida ka viskiga!)
Toiduõli ca 0,5 dl
vürtse või vürtsisegusid (ilma soolata!)

Ained segi kloppida, liha peale valada, segada läbi. Aeg-ajalt segada veel. Lasta tõmmata ca 3 tundi (toatemperatuuril). Peent soola lisada küpsemise teisel poolel. Võib ka nii, et marinaadile, mis on lihast järgi jäänud, lisada soola või sojakastet ning sellega pintseldada liha küpsemise ajal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!