Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
tuunikalaga või hoopis suitsukanaga võileivatort
 
catry 11. aprill 2002, kl 09.27
Tulemas on abikaasa sünnipäev. Tahaks teha võilevatorti. Olen kuulnud, et kõige parem olevat tuunikalaga või suitsukanaga.Kuidas teha? Mitme kihiline peaks olema?Kas tuleks kasutada röstsaia või hoopiski leiba?
 
Tirts 11. aprill 2002, kl 09.45
Tegin hiljuti tuunikalaga võileivatorti ja tõesti imehea sai. Vaja läheb: 1 vormileib (ruudukujulistest viiludest saab korrapärase tordi), 1 karp tuunikala (mina võtsin tuunikala tilliga, mitte õliga), 100-200 gr riivitud juustu-majoneesi-küüslaugu võiet, 100-200 gr munavõid (või mingit sulatatud juustu, võidekreemi vms), 2 dl puljongit, riivitud porgandit, redist, tilli.

Esimese kihi (mina tegin selle 4 viilust ja sai paras u. 6-le süüa) ladusin niisama, sinna peale üht juustu-majoneesi segu; teise kihi viilud kastsin enne puljonisse (samuti kõik ülejäänud) ja peale panin kõik tuunikala; kolmanda kihi peale sulajuustu; edasi ladusin viimase kihi leiba ja panin kogu kupatuse vajutise alla ööpäevaks seisma.
Enne lauale andmist katsin tordi pealt ja servadest munavõiga, riputasin peale riivitud porgandit, redise ja kurgiviile. Tõesti imehea sai!
 
sõbralikW 11. aprill 2002, kl 09.55
Töökaaslane tegi võileivatorti hoopiski pizzapõhjadega. Normaalne!
 
elevant 11. aprill 2002, kl 10.13
tuunikalaga on väga hea. mina tegin saiast, vahele tuunikala+muna+porrulauk+majonees ja lihtsalt kalakihid. kate oma fantaasia järgi.

vôid ju proovida môlemat panna, nt. kiht kalasegu, kiht kala, kiht kanasegu. tee prooviks üks suur kihiline vôileib ja katseta!
 
Aleksandra 11. aprill 2002, kl 12.24
Minu soovitus on, et kui tahad head võileivatorti, siis tee see kindlasti saiaga. Tuunikala või kanatükid jne sega mahlasuse saavutamiseks kodujuustuga.
 
liinakas 11. aprill 2002, kl 15.37
appii! Suu jookseb vett selle jutu peale...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!