Kööginõu
tuunikalaga või hoopis suitsukanaga võileivatort
catry 11. aprill 2002, kl 09.27 |
Tirts 11. aprill 2002, kl 09.45 |
Tegin hiljuti tuunikalaga võileivatorti ja tõesti imehea sai. Vaja läheb: 1 vormileib (ruudukujulistest viiludest saab korrapärase tordi), 1 karp tuunikala (mina võtsin tuunikala tilliga, mitte õliga), 100-200 gr riivitud juustu-majoneesi-küüslaugu võiet, 100-200 gr munavõid (või mingit sulatatud juustu, võidekreemi vms), 2 dl puljongit, riivitud porgandit, redist, tilli.
Esimese kihi (mina tegin selle 4 viilust ja sai paras u. 6-le süüa) ladusin niisama, sinna peale üht juustu-majoneesi segu; teise kihi viilud kastsin enne puljonisse (samuti kõik ülejäänud) ja peale panin kõik tuunikala; kolmanda kihi peale sulajuustu; edasi ladusin viimase kihi leiba ja panin kogu kupatuse vajutise alla ööpäevaks seisma.
Enne lauale andmist katsin tordi pealt ja servadest munavõiga, riputasin peale riivitud porgandit, redise ja kurgiviile. Tõesti imehea sai!
Esimese kihi (mina tegin selle 4 viilust ja sai paras u. 6-le süüa) ladusin niisama, sinna peale üht juustu-majoneesi segu; teise kihi viilud kastsin enne puljonisse (samuti kõik ülejäänud) ja peale panin kõik tuunikala; kolmanda kihi peale sulajuustu; edasi ladusin viimase kihi leiba ja panin kogu kupatuse vajutise alla ööpäevaks seisma.
Enne lauale andmist katsin tordi pealt ja servadest munavõiga, riputasin peale riivitud porgandit, redise ja kurgiviile. Tõesti imehea sai!
sõbralikW 11. aprill 2002, kl 09.55 |
elevant 11. aprill 2002, kl 10.13 |
Aleksandra 11. aprill 2002, kl 12.24 |
Lisa postitus