Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
keele keetmine
 
tsinna 14. aprill 2002, kl 19.36
Kas on keelt võimalik keeta niimoodi, et pärast oleks kergem teda koorida? Ma mõtlen selle valge naha eemaldamist.
 
tolerant 14. aprill 2002, kl 21.40
Keetmine käib ikka nii nagu keetmine ikka, aga kui see protsess on lõppenud, siis võta keel potist välja, pane kähku külma vee alla ja nahk valge kare nahk tuleb, nagu lupsti, lahti. Eks keele tipuotsast ei tule ta nii lupsti, aga enamvähem.
Peaasi on kiiresti külma vee alla panna ja siis sõrmed naha alla pista ja muudkui koorida. Tülikas küll, aga paremat moodust pole ise kunagi teadnud.
 
tsinna 16. aprill 2002, kl 09.30
Tänud, tolerant. Polnud kuulnud sellest nipist, võtan kasutusse! See ju nagu munade keetmine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!